Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:01 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 180 de jucători participă, zilele acestea, la turneul de la Tenis Club Idu

ro

20 Jul, 2017 00:00 844 Marime text
Tenis Club Idu din Mamaia găzduieşte în perioada 20 - 23 iulie ediţia a opta a Platinum Mamaia - Head Cup, turneu din circuitul Tenis Partener, la care vor participa peste 180 de jucători din ţară, dar şi din Bulgaria. 
 
După ce, anul trecut, participanții au avut Doubles Challenge, anul acesta se joacă după formatul standard, în care probele de simplu sunt cele principale. Cei mai ambițioși se vor lupta pentru cupa oferită de sponsorul oficial al Platinum Mamaia și partener al Circuitului, dar și pentru premii ce constau în materiale sportive și vouchere valorice.
 
Toți cei înscriși în turneu vor primi un pachet de participare, dar vor avea parte și de diferite surprize. În weekend vor avea ocazia să dezbată meciurile și subiectele la zi de pe scena sportului alb într-o atmosferă relaxată la Players Party, organizată în cadrul Tenis Club Idu. Duminică, 23 iulie, peste 50 de copii vor lua parte la un turneu Platinum special pentru ei în cadrul Circuitului Tenis10, care însoțește tradițional competiția dedicată celor mari.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii