Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucatorii Farului, in vacanta

ro

10 May, 2008 00:00 1002 Marime text
1210368244.jpg

Incepand cu luna iunie, lotul "rechinilor" va sustine doua saptamani de pregatire la Constanta, urmate de cantonamentele din Austria si Portugalia

Dupa ultimul meci al sezonului de la Timisoara, jucatorii Farului au primit liber aproximativ trei saptamani, urmand ca lotul constantean sa se reuneasca pe data de 2 iunie. Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a anuntat joi ca formatia sa va efectua in aceasta vara, dupa reunire, doua stagii externe de pregatire in Austria si Portugalia. "Se pare ca ne indreptam spre aceste doua tari. In momentul de fata, cautam locatii, Mugurel Cornateanu fiind deja in Portugalia, pentru a rezolva situatia. De asemenea, asteptam variante si din Austria", a spus tehnicianul Ion Marin. Jucatorii echipei Farul au intrat in vacanta miercuri seara, dupa meciul cu Poli Timisoara, din deplasare, pierdut de constanteni cu scorul de 4-1, si vor avea liber aproximativ trei saptamani. Reunirea lotului constantean este programata pe data de 2 iunie. Dupa revenirea din concediu fotbalistii Farului vor sustine doua saptamani de pregatire la Constanta, urmate de cantonamentul din Austria si turneul de jocuri din Portugalia, in care vor sustine cel putin sase partide amicale. Dupa cele doua stagii, lotul rechinilor vor mai sustine alte cateva zile de pregatire acasa, inaintea debutului noii editii de campionat.

Achizitii noi din Portugalia, Serbia si Slovacia

Antrenorul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a declarat ca este multumit de evolutia jucatorilor sai in aceasta editie Ligii I, mai ales ca formatia constanteana a reusit sa se salveze de la retrogradare. "La capitolul plusuri as enumera unitatea de care au dat dovada jucatorii, de colectivul tehnic, in momentele grele prin care echipa a trecut, imbunatatirea organizarii jocului si conturarea unui stil de joc. La minusuri as aminti greselile individuale care ne-au privat de foarte multe puncte: henturi inutile, pase gresite, greseli de marcaj si lipsa de luciditate a atacantilor nostri in faza de finalizare", a spus tehnicianul Farului. Tehnicianul Farului a plecat, ieri, spre Portugalia unde va urmari niste jucatori pentru un eventual transfer. De asemenea, Mugurel Cornateanu si Constantin Gache vor avea in vedere in aceasta perioada si fotbalisti din campionatele Serbiei si Slovaciei. "La capitolul achizitiilor din acest sezon, trebuie sa recunoastem ca am gresit. Insa, de acum, trebuie sa eliminam toate erorile", a mai adaugat antrenorul.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii