Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pariuri pe fotbal cu cote foarte mari

ro

12 Apr, 2024 12:01 350 Marime text


Cotele reprezintă cel mai important criteriu pentru alegerea pariurilor pe care le incluzi pe biletul tău, așa că nu ar trebui să ne mire faptul că marea majoritate a persoanelor se uită mai întâi la cotă, iar abia mai apoi la tipul pariului.
Alegerea lor este justificată, deoarece mizând pe cote mari, câștigurile pe care le pot obține sunt, la rândul lor, foarte generoase.
Chiar dacă atunci când vorbim despre cote mari ne gândim, în mod automat, la șanse mai mici de câștig, majoritatea jucătorilor sunt dispuși să ignore acest detaliu. Pentru ele am decis să realizăm acest articol în care vom prezenta mai multe pariuri pe fotbal cu cote foarte mari.
Dacă și tu cauți astfel de pariuri la casele de pariuri online legale, atunci le vei găsi în rândurile imediat următoare.

Pariurile pauză final

Ori de câte ori vrei să obții câștiguri foarte mari la pariuri, pariurile tip pauză final îți vor atrage atenția. Cu toate acestea, sunt multe persoane care se întreabă ce înseamnă 1/2 la pariuri, așa că le suntem datori cu câteva explicații.
Acest tip de pariuri vizează atât scorul de la pauză cât și de la finalul unui meci de fotbal. Din acest punct de vedere, există numeroase opțiuni de pariere, precum:
  • 1/2 – gazdele conduc la pauză, însă la final câștigă oaspeții;
  • 1/1 – gazdele câștigă atât la pauză cât și meciul;
  • 2/1 – oaspeții conduc la pauză, dar gazdele întorc scorul și câștigă;
  • 2/2 – oaspeții câștigă ambele reprize;
  • X/X – meciul este egal la pauză dar și la final;
  • 1/X – gazdele conduc la pauză, dar la final meciul se încheie la egalitate;
  • X/2 – la pauză meciul este egal, dar la final câștigă oaspeții.
Iar exemplele ar putea continua la nesfârșit. Cel mai probabil că ai înțeles însă modul de funcționarea al acestui tip de pariu.
Dacă vei verifica ofertele caselor de pariuri, vei observa că există cote foarte avantajoase pentru acest tip de pariu, așa că probabil că îl vei încerca și tu.

Numărul exact de goluri

Casele de pariuri îți oferă și posibilitatea de a miza pe numărul total de goluri marcate într-un meci de fotbal.
Nu îți va fi ușor să ghicești, însă majoritatea opțiunilor disponibile oferă cote foarte atractive, așa că sigur îți vei încerca norocul din când în când.

Scor corect

Dacă îți place să te aventurezi încercând să ghicești scorul unui meci de fotbal, află că agențiile de pariuri îți oferă posibilitatea de a miza pe scorul corect.
Ți se oferă o listă cu opțiuni disponibile, acolo unde vei regăsi cele mai întâlnite scoruri în fotbal, așa că nu trebuie decât să alegi opțiunea pe care o consideri cea mai probabilă.
Indiferent de opțiunea pe care o vei alege, cotele vor fi avantajoase. Așa că dacă inspirația va fi de partea ta, vei reuși să obții un câștig destul de frumos.

Primul gol / rezultat final

Poți alege să mizezi pe echipa care marchează primul gol precum și pe câștigătoarea partidei. De exemplu, poți alege opțiunea 1/2, care presupune că gazdele vor marca primele, însă meciul va fi câștigat de către oaspeți.
Este o altă opțiune interesantă, destul de asemănătoare cu pariul tip pauză final.

Minutul primului gol

Vei beneficia de o cotă foarte mare și dacă vei alege să mizezi pe minutul primului gol. Casa de pariuri îți va propune mai multe scenarii, precum intervalul 1-27 sau 28+, iar dacă primul gol va fi marcat în intervalul ales, pariul tău va fi câștigător.
Sunt șanse mari să obții un pariu câștigător, iar cotele sunt destul de bune, credem noi.
De asemenea, poți miza și pe minutul în care vor marca gazdele sau oaspeții primul gol, caz în care vei beneficia, de asemenea, de cote foarte mari.

Scor corect oricând

Dacă nu vrei să mizezi pe scorul corect al meciului, trebuie să mizezi pe scorul corect oricând. Mai precis, acest pariu îți permit să mizezi, de exemplu, că în meci va fi la un moment dat scorul de 2:0 pentru gazde.
Nu trebuie ca meciul să se încheie cu acest rezultatul pentru ca pariul să fie câștigător, ci este suficient ca tabela să arate cel puțin pentru câteva clipe acest scor.
Cotele sunt foarte bune și în acest caz, din punctul nostru de vedere.

Nu va fi scor corect oricând

De asemenea, există și antonimul pariului despre care tocmai am discutat, dacă îl putem numi așa. De exemplu, poți miza că în meciul pe care pariezi nu va fi niciodată scorul 1-1. Prin urmare, pentru ca pariul să fie câștigător, trebuie ca tabela să nu arate acest scor vreodată în meci.
Cotele sunt o idee mai mici în acest caz, însă există opțiuni cu cote foarte mari pe care merită să le ai în vedere.
Acestea sunt câteva dintre pariurile pe fotbal cu cote foarte mari pe care le poți include pe biletul tău atunci când îți dorești să obții câștiguri generoase cu o miză mică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii