Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionel Posteucă şi Ştefan Corbu, marcatori în timpul regulamentar Victoria Mihai Viteazu a câştigat la 11 metri Cupa României (galerie foto+video)

ro

27 Jun, 2016 00:00 3543 Marime text


Echipa de Liga a IV-a Victoria Mihai Viteazu este câştigătoarea fazei judeţene Constanţa a Cupei României la fotbal, ediţia 2016/2017. Victoria, care a încheiat Liga a IV-a pe locul patru, a câştigat Cupa sâmbătă, învingând în finala care s-a jucat la Techirghiol echipa CS Eforie (locul 7 la Liga a IV-a).
 
Mihai Viteazu s-a impus cu 6-5, după executarea loviturilor de departajare, scorul după 90 de minute de joc şi după prelungiri fiind 1-1. CS Eforie a deschis scorul în prima repriză, prin Ionel Posteucă, fostul fundaş al FC Farul şi actual component al echipei naţionale de fotbal pe plajă a României, care a punctat cu un şut de la 35 de metri. După pauză, victoria a restabilit egalitatea graţie lui Ştefan Corbu. Ca o ironie a sorţii, după ce înscrisese cu acel şut de la mare distanţă, Ionel Posteucă a ratat apoi penalty-ul decisiv, de la 11 m! În continuare, Victoria Mihai Viteazu va reprezenta judeţul Constanţa în faza următoare a Cupei României, în care va întâlni o echipă dintr-un alt judeţ. 

Castelu şi Albeşti au promovat

Sezonul următor al Ligii a IV-a constănţene va începe pe 20 august, dată la care va debuta şi Liga a V-a. Eşalonului al şaselea i se va da startul o săptămână mai târziu. Până atunci însă, pe 6 august, va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa. Aceste decizii, dar şi altele, au fost luate ieri, în cadrul unei şedinţe de Birou Executiv al AJF Constanţa. Aseară, s-au disputat şi cele două meciuri de baraj pentru promovarea / menţinerea în Liga a IV-a: la Murfatlar - Castelanii Castelu (locul 4 la Liga a V-a) - Voinţa Valu lui Traian (locul 17 la Liga a IV-a) 8-3; la Techirghiol - Gloria Albeşti (locul 3 la Liga a V-a) - Victoria Cumpăna (locul 18 la Liga a IV-a) 4-1, deci Castelanii Castelu şi Gloria Albeşti au promovat, iar Voinţa Valu lui Traian şi Victoria Cumpăna au retrogradat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii