Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:23 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia lui Ionel Posteucă s-a mărit. Antrenorul a devenit tătic „Carina, cel mai frumos cadou. Vă iubesc!“

ro

09 Jun, 2017 00:00 3176 Marime text
Antrenorul constănţean de fotbal Ionel Posteucă şi soţia sa, Alexandra, sunt în culmea fericirii: au devenit părinţi

Alexandra a adus pe lume o fetiţă, care va primi prenumele Carina şi care va fi botezată în aceeaşi zi în care părinţii ei (căsătoriţi civil anul trecut) vor face nunta cea mare. Odorul lui Ionel şi al Alexandrei a avut la naştere 3,250 de kilograme şi 48 de centimetri, primind nota 10. Atât fetiţa, cât şi mămica sunt foarte bine.
 
 „E cea mai mare bucurie de până acum din viaţa mea. De când s-a născut fetiţa, totul s-a schimbat pentru noi. Suntem extrem de fericiţi“, a declarat Ionel Posteucă, antrenor al grupei 2007 de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“. În ultimii ani, Ionel a fost căpitanul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României, însă va continua la reprezentativa tricoloră în funcţie de programul de la Academie, care este prioritar.

„…şi goool! Felicitări, Ionică!“ 

Fetiţa soţilor Posteucă va fi creştinată pe 9 septembrie a.c., naşi urmând a fi soţii Micu, cei care îi vor şi cununa pe Ionel şi Alexandra, ceremonialul religios şi nunta cea mare fiind programate în aceeaşi zi cu botezul. „Scumpa mea soţie mi-a dăruit cel mai frumos cadou… pe Carina! Vă iubesc!“, a fost mesajul antrenorului de 34 de ani adresat celor două fiinţe atât de dragi lui. Evenimentul fericit din viaţa lui Ionel şi a Alexandrei a atras numeroase felicitări din partea rudelor, a prietenilor şi a apropiaţilor. „…şi goool! Felicitări, Ionică! Să fiţi sănătoşi cu toţii şi să vă bucuraţi împreună de viaţă!“, „Să-ţi trăiască îngeraşul, profesore!“, „Felicitări, mami! Să vă trăiască bebica, să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurii!“, „Este o scumpete de fetiţă!“, „S-a mai născut o stea! Să-i fie drumul lin în viaţă!“, „Îi dorim bebeluşului vostru sănătate, multă putere şi noroc în călătoria lui prin viaţă, iar vouă vă urăm să aveţi parte de dragoste şi împlinire! Fie ca Dumnezeu să-i dăruiască un curcubeu pentru fiecare furtună, un zâmbet pentru fiecare lacrimă şi o rezolvare pentru fiecare situaţie grea apărută în viaţă!“, „Un dar mai frumos ca acesta nu cred că poate exista!“, sau „Bine ai venit pe lume, Carina, te iubim maxim!“, au fost câteva dintre mesaje.
 
Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi: 

Căpitanul echipei naţionale de fotbal pe plajă a României: Fotbalistul Ionel Posteucă s-a căsătorit la Constanţa
 
Grupa lui Ciprian Micu, pe locul doi: Copiii pregătiţi de Ionel Posteucă la Academia Hagi au câştigat turneul de la Focşani

Ti-a placut articolul?

Comentarii