Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă un premiu important după Australian Open, ar putea fi obținut de Simona Halep. Cine sunt rivalele sportivei

ro

18 Jan, 2019 18:50 1352 Marime text
Simona Halep a avut un an extraordinar din punct de vedere sportiv.

A dominat autoritar circuitul de tenis feminin și a reușit să câștige primul turneu de Grand Slam din carieră, cel de la Roland Garros, după o finală cu Sloane Stephens, scor  3-6, 6-4, 6-1, scrie digisport.ro.

În acest context, Simona Halep (1 WTA) mai poate primi o distincție importantă. Numărul 1 WTA a fost nominalizată pentru titlul de "Sportiva anului 2018". Marele câștigător va fi anunțat pe 18 februarie, în gala Laureus World Sports Awards, ce se va desfășura la Monaco.

În această competiție, Simona Halep o are ca rivală pe Angelique Kerber, dar și pe gimnasta Simone Billes, Daniela Ryf, campioana mondială la Ironman și campioanele olimpice la sporturile de iarnă Ester Ledecka și Mikaela Shiffrin. Anul trecut, marea câștigătoare a fost Serena Williams.

În anul 2000, Gabriela Szabo a fost nominalizată și ea pentru acest premiu. În cadrul galei de la Monaco, se vor acorda și premiile în competiția băieților. Novak Djokovic, LeBron James, Lewis Hamilton, Kylian Mbappe sau Tiger Woods sunt nominalizați.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii