Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă astăzi cu Steaua la Constanţa

ro

03 Oct, 2018 09:40 1811 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, astăzi, de la ora 17.30, meciul de handbal masculin dintre HC Dobrogea Sud şi CSA Steaua Bucureşti, din etapa a cincea a Ligii Naţionale.

În clasament, echipa de pe litoral se află pe locul opt, cu şase puncte (după două victorii şi două înfrângeri), în vreme ce Steaua, vicecampioana naţională, ocupă poziţia a treia, cu zece puncte, fiind neînvinsă până în prezent, cu trei succese şi un egal.

Biletul de intrare la meci costă zece lei.

Noi nu suntem în formă și Steaua a început foarte bine sezonul. Indiferent ce s-a întâmplat până acum, la un derby se joacă altfel. Avem încredere în noi, intrăm pe teren la victorie. Așteptăm o susținere mare din partea galeriei și vrem să le facem o bucurie oamenilor care vin la sală, a declarat portarul HC Dobrogea Sud, Nikola Mitrevski, pentru site-ul oficial al clubului.

Apărarea trebuie să meargă mai bine decât în meciurile de până acum dacă vrem să câștigăm, a spus un alt jucător al echipei constănţene, Velko Markoski, potrivit sursei citate.


După meciul cu Steaua, HC Dobrogea Sud va mai susţine două meciuri la Constanţa în această săptămână, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00. Este vorba de dubla cu echipa din Cehia Talent Robstav MAT Plzen, contând pentru turul al doilea al Cupei EHF.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii