Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gemenele Livia şi Andreea Cotoban, medalii de aur CS Farul Constanţa a urcat pe podium la Campionatul Mondial de Karate Shotokan (galerie foto)

ro

26 Apr, 2018 09:51 4543 Marime text
CS Farul Constanţa a obţinut rezultate deosebite la Campionatul Mondial de Karate Shotokan (WSF), care s-a disputat, timp de trei zile, în Turcia, la Istanbul.
 
Au participat peste 1.300 de sportivi, din 34 de ţări, iar reprezentanţii CS Farul, antrenaţi de Valerian Muşat şi Valerian Muşat junior, au avut evoluţii de înaltă clasă, obţinând printre altele patru titluri mondiale, prin surorile gemene Livia (categoria -68 kg seniori) şi Andreea Cotoban (-61 kg seniori), fiecare la Shobu Ippon şi Kumite WKF.

Liviu a obţinut şi o medalie de argint, la kata individual, dar şi un loc cinci, la Shobu Sanbon (categoria Open), probă la care Andreea a ieşit vicecampioană mondială, la categoria ei.

Au mai urcat pe podium Andreea-Mihaela Costandache (-55 kg seniori), bronz la Shobu Sanbon (dar şi un loc cinci la Shobu Ippon) şi Daniel Vasile (-76 kg juniori), argint la Kata individual şi bronz la Shobu Ippon, plus o poziţie a cincea la Shobu Sanbon.

În proba de kata pe echipe (senioare), CS Farul (Livia şi Andreea Cotoban, Andreea Costandache) a cucerit bronzul, iar la Shobu Ippon pe echipe (senioare) surorile Cotoban au fost componente ale unei formaţii care s-a clasat pe prima poziţie.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • șișu virgil 26 Apr, 2018 10:13 Fantastic rezultat. Ar trebui mediatizate mai mult decât tenismana aceea care joacă numai pe bani și în nume personal.