Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul președintelui Academiei Hagi, internat în spital după ce a fost lovit cu o sticlă în cap

ro

15 Oct, 2012 01:00 3730 Marime text
peniumihai.jpgFiul cel mic al lui Paul Peniu, președintele Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", Paul Mihai, în vârstă de 25 de ani, a fost internat, în zorii zilei de sâmbătă, în secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, cu diagnosticul "fractură cu înfundare parietală stânga", după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un scandal petrecut pe bulevardul Tomis din Constanța.

Sâmbătă, la ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi la 112 că, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane.

Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat două grupuri de tineri, formate din M. Alin, de 20 de ani, M. Alexandru, de 24 de ani şi A. Advin, de 24 de ani, pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi E. I. Claudiu, de 26 de ani, P. I. Coralia, de 24 de ani, şi Paul Mihai Peniu, de 25 de ani, pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa.

Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe Paul Mihai Peniu, care, în urma loviturii primite, a fost transportat la spital. Băiatul lui Paul Peniu urmează să fie operat astăzi.

"Grupul din care făcea parte băiatul meu venea de la discotecă și mergea să mănânce, când s-a iscat acel incident. Luni, Paul Mihai va fi operat", a declarat Paul Peniu.

Persoanele implicate în altercaţie au fost conduse la poliţie pentru cercetări, care sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt. Cercetările se fac sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca, în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a lui Paul Mihai Peniu, să se stabilească în mod concret încadrarea juridică a faptei şi să se dispună măsurile legale ce se impun.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii