Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:45 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Farul nu are termen de valabilitate! Farul nu are cum să moară!“ Anunţ important pentru toţi cei în care sălăşluieşte spiritul farist

ro

31 Jul, 2017 00:00 1901 Marime text

Oficialii echipei de fotbal nou promovate în Liga a 3-a Suporter Spirit Club Farul Constanţa s-au adresat membrilor cotizanţi sau fanilor care nu au această calitate 
 
SSC Farul i-a îndemnat fie să-şi achite restanţele la cotizaţia aferentă sezonului 2016 - 2017, fie să dobândească în premieră statutul de membru cotizant. Potrivit celor de la club, data-limită pentru plata restanţelor la cotizaţia aferentă sezonului 2016 - 2017 este 1 august anul curent. În vederea păstrării calităţii de membru cotizant al ASSC Farul şi a tuturor drepturilor ce decurg din aceasta, membrii sunt invitaţi să achite sumele restante până la termenul indicat.
 
În caz contrar, calitatea de membru cotizant se suspendă pe o perioadă între trei şi şase luni, în funcţie de numărul lunilor de restanţe. Membrilor cotizanţi, dar şi suporterilor care au în vedere să devină membri cotizanţi în sezonul 2017 - 2018 li se aminteşte că, tot de la data de 1 august 2017, va fi implementat noul sistem de cotizaţii diferenţiate, după cum urmează: 100 de lei / persoană - „Cadet“, pentru suporterii care nu au împlinit vârsta de 18 ani (cotizaţia nu se modifică în situaţia în care împlinirea vârstei de 18 ani se produce pe parcursul sezonului); 100 de lei / persoană - „Senior“, pentru toţi suporterii pensionari; 300 de lei / persoană - „Marinar“ şi 600 de lei / persoană - „Lup de Mare“. Cotizaţiile pot fi achitate oricând, atât înainte, cât şi după data de 1 august.

Ideea de apartenenţă la valorile proiectului 

„Cotizaţie, cotizaţii, s.f. - Sumă fixă plătită periodic de membrii unei asociaţii, ai unei organizaţii etc.; p. ext. contribuţie bănească la o cheltuială comună. [Var.: cotizaţiune s.f.] - Din fr. cotisation. O definiţie simplă, clară, pe înţelesul tuturor. Dar care nu redă totuşi întreaga valoare a simplei acţiuni de a plăti cotizaţia de membru al Asociaţiei Suporter Spirit Club Farul. Achitarea cotizaţiei nu presupune doar dobândirea unor drepturi sau reduceri la plata unor cheltuieli şi accesul la facilităţi puse la dispoziţie de către club şi sponsorii acestuia. Ci reprezintă tocmai ideea de apartenenţă la valorile proiectului echipei suporterilor şi identificarea cu acestea.
 
Zi de zi, cheltuim sume mai mari sau mai mici pentru lucruri pe care nici nu o să le folosim sau pe produse pe care nu le vom consuma înainte să expire. Dar Farul nu are un termen de valabilitate. Pentru că, aşa cum am spus, Farul nu are cum să moară, indiferent de ce este consemnat în actele juridice, atât timp cât este ţinut în viaţă de noi, suporterii.
 
Poate mulţi dintre dvs. sunt acum în cumpănă şi analizează dacă să continue să fie sau să devină membri cotizanţi. Poate vă gândiţi că nu se mai impune o cotizaţie sau că nu vor mai fi necesare contribuţiile dvs. odată ce se anunţă implicarea autorităţilor locale în proiect. Dar chiar şi când actele vor fi semnate şi parafate, tot va mai trece o perioadă până ce banii vor intra în contul clubului. Iar până atunci, la fel ca şi până acum, tot nouă, suporterilor, ne revine obligaţia de a susţine activitatea sportivă, plata salariilor antrenorilor şi jucătorilor, a cheltuielilor administrative şi a celor pentru cazarea şi masa jucătorilor aflaţi în probe.
 
De aceea, dacă credeţi cu adevărat în renaşterea Farului, dacă împărtăşiţi idealurile şi aspiraţiile care au dus la naşterea acestui proiect, dacă vreţi să fiţi mai mult decât simpli simpatizanţi, achitaţi-vă cotizaţia cât mai curând! Nu pentru privilegii, nu pentru că vi se impune sau la presiunea cuiva. Ci pur şi simplu pentru că aveţi în dumneavoastră spiritul farist! Cu stimă, colectivul S.S.C. Farul“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a echipei de fotbal. 

Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi, programată 

Totodată, ASSC Farul Constanţa invită membrii cotizanţi ai Asociaţiei, sâmbătă, 19 august, de la ora 18.00, la Adunarea Generală a Membrilor Cotizanţi. Întâlnirea va avea loc în sala de conferinţe de la stadionul „Farul“ Constanţa. Pe ordinea de zi există trei puncte: prezentarea raportului de activitate pentru campionatul 2016 - 2017; aprobarea bugetului pentru următorul sezon competiţional, 2017 - 2018; diverse.
 
Accesul în sală la AGA se va face pe bază nominală şi este permis doar persoanelor care şi-au plătit integral cotizaţia de membru pentru sezonul 2016/2017. „Dacă aveţi prieteni sau cunoştinţe care doresc să devină membri cotizanţi pentru sezonul în curs şi implicit să aibă drept de vot în viitorul clubului, vă invităm să ne contactaţi pe e-mail: office@farul.ro sau la următoarele numere de telefon: 0729.059.406 / 0786.553.050 pentru a completa adeziunea şi a plăti cotizaţia“, au menţionat cei de la SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii