Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Djordje Cirkovic, noul antrenor al HC Dobrogea Sud Constanța

ro

04 Oct, 2019 19:24 2637 Marime text

Djordje Cirkovic a fost numit antrenor la HC Dobrogea Sud după ce clubul s-a despărțit pe cale amiabilă de fostul tehnician Zvonko Sundovski. Cirkovic a fost prezentat astăzi într-o conferință de presă, la care au mai participat președintele clubului, Ionuț Stănescu, și căpitanul de echipă, Zoran Nikolic.

"E un moment dificil, dar impreuna putem sa facem lucrurile sa mearga bine. Vreau sa schimb ceva foarte rapid; nu poti schimba filozofia handbalului, dar poti schimba atitudinea, mentalitatea. Vreau ca baietii sa joace unul pentru celalalt, iar ambitia si dorinta lor de victorie sa fie la 100%. Totul pe pozitiv!", a declarat nou antrenor al HC Dobrogea Sud.

Antrenorul alături de care am promovat în prima ligă și am jucat Final Four-ul Cupei României s-a întors la Constanța. Vorbele lui Djordje Cirkovic de la prezentare ne dau mare incredere. Mult succes la HCD Ciro!, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.  

Acest club cu Djordje Cirkovic și-a început drumul. Este un antrenor tânăr și ambițios. După promovarea în Liga 1, am fost chiar pe locul întâi câteva etape. Din păcate, a intervenit și atunci un moment mai puțin bun, precum cel din momentul de față. Ne-am despărțit de Djordje atunci, dar acum revine alături de noi, într-un moment critic. Chiar dacă văd că multă lume și-a pierdut încrederea în noi, eu sunt optimist. Sunt convins că vom face un joc bun sâmbătă, în Cupa EHF. Adversara din Ungaria e puternică, dar nu de nebătut, a precizat Ionuț Stănescu.         


Sursă foto: Facebook/ HC Dobrogea Sud Constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii