Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizia A Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud II și CS Medgidia, debut în turneul de la Cluj-Napoca

ro

12 Nov, 2020 00:00 2945 Marime text
  • HC Dobrogea Sud II Constanța și CS Medgidia vor evolua în grupa B a Diviziei A.
 
În ediția 2020/2021 a Diviziei A la handbal masculin, județul Constanța va fi reprezentat de HC Dobrogea Sud II Constanța și CS Medgidia, care au fost repartizate în grupa B a întrecerii și vor susține primele trei meciuri în turneul de la Cluj-Napoca, din sala „Horia Demian”.
 
Din grupa B, mai fac parte, pe lângă cele două echipe de pe litoral, CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, CS Dinamo București II, CSM București II, CSM Ploiești, CS Universitatea Craiova și CNOPJ București. Programul echipelor constănțene din primele trei etape este următorul: 1 - vineri, 20 noiembrie - de la ora 15.20 - CS Medgidia - CNOPJ București; de la ora 18.00 - HC Dobrogea Sud II - CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu; sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 18.00 - HC Dobrogea Sud II - CS Medgidia; duminică, 22 noiembrie - de la ora 14.50 - HC Dobrogea Sud II - CS Dinamo București II; de la ora 17.30 - CS Medgidia - CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.    
 
”Delfinii de la echipa a doua, antrenați de George Buricea  și Enis Murtaza, sunt nerăbdători să reia jocurile oficiale, după mai bine de 8 luni de pauză. Câțiva dintre ei au avut, totuși, șansa de a evolua în echipa mare, cu care s-au și pregătit din vara acestui an”, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

UPDATE HC Dobrogea Sud II, înfrângere la Constanța cu CSA Steaua București II. CS Medgidia, victorie importantă (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii