Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chindia Târgoviște - Farul Constanța, în Liga 1 Gică Hagi - „Sperăm să ne întoarcem acasă cu o victorie frumoasă“ (video)

ro

17 Sep, 2021 15:36 4423 Marime text
  • În clasament, echipa gazdă ocupă locul 11, cu 9 puncte, în ce Farul e a patra în ierarhie, cu 15 puncte.

Farul Constanța susține sâmbătă, 18 septembrie, meciul din etapa a noua a Ligii 1, întâlnind în deplasare Chindia Târgoviște.

Partida e programată de la ora 14.30.

În clasament, echipa gazdă ocupă locul 11, cu 9 puncte, în ce Farul e a patra în ierarhie, cu 15 puncte.

„Marinarii“ vizează victoria, care ar fi prima în deplasare în acest sezon, după trei egaluri și un eșec în patru confruntări, golaveraj 1-2.

Ne așteaptă o deplasare dificilă, contra unui adversar bine organizat, cu un antrenor care are deja o experiență mare în prima ligă. Chindia e o formație disciplinată, dar noi mergem să ne facem jocul nostru, să ne impunem și să dictăm ritmul și intensitatea meciului. Vrem să exploatăm momentul bun în care ne aflăm, să facem un meci foarte bun și să marcăm goluri. Acesta e gândul nostru. Avem un moral foarte bun. Sperăm să ne întoarcem acasă cu o victorie frumoasă. Progresele noastre au fost de la meci la meci. Ultimele două partide mi-au plăcut foarte mult. Ne-am impus, am dominat, ne-am creat ocazii multe. Începem să revenim la identitatea noastră. Entuziasmul există, și în teren, și în tribune, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Farului.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Iată, mai jos, și ce au declarat și doi dintre jucătorii Farului. căpitanul Ionuț Larie și Andrei Artean. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii