Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantonamente în Spania şi Cipru Fotbalişti de la FC Viitorul şi Academia Hagi, convocaţi la loturile naţionale

ro

04 Feb, 2018 13:59 1925 Marime text
Mai mulţi tineri fotbalişti de la FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi au fost convocaţi la acţiuni ale loturilor naţionale ale României.

La Naţionala Under-18 au fost chemaţi de la FC Viitorul fundașul Marius Leca şi atacantul Alexandru Pop, pentru turneul amical din La Manga (Spania), care se va derula în perioada 9 - 14 februarie a.c. România va întâlni Norvegia (pe 9 februarie), Polonia (pe 11 februarie) şi Cehia (pe 13 februarie).

Selecţionerul reprezentativei Under-19, Adrian Boingiu, a convocat 21 de jucători pentru un cantonament în Spania, în regiunea Alicante, în cadrul căruia va disputa şi o dublă cu Irlanda, pe 13 şi 15 februarie. De la FC Viitorul au fost convocaţi pentru această acţiune fundaşul Robert Neciu şi mijlocaşii Denis Drăguş şi Radu Vidrăsan. 

Pe 6 şi 8 februarie, cu începere de la ora 14.00, Naţionala Under-16 a României va disputa, la Limassol, două partide de verificare cu selecţionata similar a Ciprului. De pe 2 februarie, tricolorii mici se află în cantonament în Cipru, din lot făcând parte şi trei jucători de la Academia Hagi: fundaşul Darius Grosu şi mijlocaşii Constantin Grameni şi Alexi Pitu.  

Sursa foto: Facebook (Alexi Pitu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii