Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Trifu, boxer la CS Medgidia, pe podium la Europene „Ai avut un drum greu, dar toate sacrificiile au meritat. Campionul nostru!“

ro

21 Aug, 2021 00:00 3251 Marime text
 

 
  • Bogdan Trifu a întâlnit în semifinale în boxer din Ucraina, Anatoliy Begunov, care a câștigat meciul.
  • Reprezentantul CS Medgidia și-a asigurat medalia de bronz după ce a trecut în sferturi de un reprezentant al gazdelor.
  • În acest an, Bogdan Trifu a ieșit învingător și în Cupa României pentru cadeți, de la Arad, obținând aurul la categoria 59 kg.
 
Boxerul Bogdan Nicușor Trifu, de la CS Medgidia, a rămas cu medalia de bronz la categoria 57 kg a Campionatului European pentru cadeți de la Sarajevo (Bosnia-Herțegovina). Sportivul pregătit la club de Avram Prică şi Calu Mustafa a disputat semifinala, cu gândul la medalia de aur, pentru care lupta dacă ajungea în finală, însă a pierdut în penultimul act.
 
Bogdan Trifu a întâlnit în semifinale în boxer din Ucraina, Anatoliy Begunov, care a câștigat meciul. „În prima gală, Rusia și Ucraina au barat accesul românilor în ultimul act al competiției, Alexandru Narcis Magdalin (52 kg) și Bogdan Nicușor Trifu (57 kg) fiind nevoiți să se recunoască învinși“, este mesajul Federației Române de Box. Bogdan Trifu încheie așadar Campionatul European cu medalia de bronz, o performanță foarte bună pentru el și pentru Medgidia, care a fost remarcată și de Avram Prică. „Felicitări! Ai avut un drum greu, dar toate sacrificiile a meritat. Campionul nostru!“ și „Pentru noi, el este campionul. Felicitări, tinere pugilist!“, sunt două mesaje și din partea altor apropiați. 

 
L-a învins în sferturi pe reprezentantul gazdelor

 
Bogdan Trifu și-a asigurat medalie de bronz după ce a câștigat meciul din sferturi și s-a calificat în semifinale. „La 57 de kilograme, Bogdan Nicușor Trifu a câștigat disputa cu bosniacul Tarik Kunovac și și-a asigurat deja medalia de bronz. Sportivul legitimat la CS Megidia a câștigat la puncte un meci dificil în fața reprezentantului gazdelor“, s-a arătat pe pagina de Facebook a FRB. Delegația României la CE de cadeți este condusă de antrenorii Gheorghe Napoleon, Doru Neamțu, Georgian Anghel și Radu Zarif.  

 
Campioni și în Cupa României

 
În acest an, Bogdan Trifu a ieșit învingător și în Cupa României pentru cadeți, de la Arad, obținând aurul la categoria 59 kg, după ce l-a învins în finală pe Vlad Pustai, de la Cluj. „Condus din colțul ringului de maestrul Calu Mustafa, sportivul n-a iertat nimic cu pumnii. În finală, Bogdan a obținut aurul după ce adversarul său a abandonat lupta în ring. Clubul nostru a fost reprezentat la această competiție și de Calu Rahman (38,5 kg), Cam Galip (50 kg) și de Dode Eduard (56 kg). Felicitări, Bogdan! Felicitări, băieți!”, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia. La Cupa României Arad, a ieșit campion (la categoria 43 kg) și Daniel Grigorie, de la Axiopolis Cernavodă, antrenat la club de Mihai Oprea și Dragoș Mihai Oprea (tată și fiu). Campion național, Daniel Grigorie a participat și la Campionatul European din Bosnia-Herțegovina, nereușind să urce însă pe podium. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: Facebook (Prică Avram)

 
Citește și:
 
Boxerul Bogdan Trifu, de la CS Medgidia, i-a adus prima medalie României, la băieți, la Europene
 
Boxerii Daniel Grigore (Axiopolis Cernavodă) şi Bogdan Trifu (CS Medgidia), aur la Cupa României pentru cadeţi
 
UPDATE. Boxer la Axiopolis Cernavodă
Daniel Grigorie, învingător în turneul din Serbia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii