Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:12 28 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxer la CS Medgidia Bogdan Trifu va participa la Campionatul European Şcolar de la Sarajevo

ro

14 Jun, 2021 00:00 1826 Marime text

 
  • Întrecerea continentală va fi găzduită de capitala Bosniei - Herţegovina
 
Tânărul boxer Bogdan Trifu, de la CS Medgidia (antrenori, Avram Prică şi Calu Mustafa), se numără printre sportivii convocaţi în lotul de cadeţi ai României care va participa la Campionatul European Şcolar de la Sarajevo (Bosnia - Herţegovina).
 
În vederea acestei competiţii, lotul tricolor va efectua un stagiu de pregătire la Tg. Jiu, în perioada 14 - 28 iunie. „După muncă şi răsplată. Mult succes, copil bun!“, a fost mesajul lui Avram Prică. Bogdan Trifu este un pugilist cu frumoase perspective. Recent, luna trecută, el a cucerit medalia de aur la Cupa României pentru cadeţi, întrecere care s-a disputat la Arad. Sportivul de la CS Medgidia a fost cel mai bun la categoria 59 kg, învingându-l în finală pe Vlad Pustai, de la Cluj.
 
„Condus din colțul ringului de maestrul Calu Mustafa, sportivul n-a iertat nimic cu pumnii. În finală, Bogdan a obținut aurul după ce adversarul său a abandonat lupta în ring. Clubul nostru a fost reprezentat la această competiție și de Calu Rahman (38,5 kg), Cam Galip (50 kg) și de Dode Eduard (56 kg). Felicitări, Bogdan! Felicitări, băieți!”, s-a arătat la acea dată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 

Citeşte şi:
 
Boxerii Daniel Grigore (Axiopolis Cernavodă) şi Bogdan Trifu (CS Medgidia), aur la Cupa României pentru cadeţi

Ti-a placut articolul?

Comentarii