Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BC Athletic Constanţa şi Dinamo Ştiinţa Bucureşti se duelează din nou în Arena Gladiatorilor. De data aceasta, în Cupa României

ro

30 Jan, 2019 00:00 1043 Marime text

Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa susţine astăzi primul meci din dubla manşă cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, contând pentru turul trei al Cupei României. Partida este găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 19.00, iar spectatorii beneficiază de intrare liberă.
 
Cele două echipe se vor afla din nou faţă în faţă, la Constanţa, la scurt timp (11 zile) după meciul din prima etapă a Grupei Galbene din Liga Naţională, pe care Dinamo l-a câştigat cu 85-69. Chiar dacă a pierdut, BC Athletic i-a dat o replica bună echipei din capitală. Venită din prima grupă valorică a campionatului, Dinamo a condus şi la pauză, cu 46-38. Oaspeţii au câştigat două sferturi, primul şi ultimul, cel de-al doilea i-a revenit BC Athletic, iar al treilea s-a încheiat la egalitate, pe parcursul său gazdele fiind cel mai aproape de Dinamo, la trei puncte (53-56, 55-58). În sfertul patru s-a intrat cu opt puncte avans de partea lui Dinamo (64-56), însă BC Atletic nu a reuşit să întoarcă soarta partidei, meciul fiind câştigat de oaspeţi. Scorul pe sferturi al partidei BC Athletic - Dinamo Ştiinţa a fost 15-28, 23-18, 18-18, 13-21.
 
Athletic s-a calificat în turul trei al Cupei României, după ce a trecut în etapa a doua a competiţiei de ACS Tg. Jiu, printr-o dublă victorie: 70-67 în deplasare, 93-68 pe litoral. În turul întâi al competiţiei, BC Athletic a realizat două victorii în compania formaţiei Rapid Bucureşti, 80-48 la Constanţa şi 81-57 în deplasare.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa rămân neînvinşi în Cupa României. Patru victorii din patru (galerie foto)

BC Athletic i-a luat pulsul lui Dinamo. Lupta continuă Alexandru Olteanu - „Ne-am prezentat onorabil. Am văzut că nu sunt de neatins“ 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii