Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubitii Vectra vor un reprezentant in Comitetul Creditorilor

ro

12 Oct, 2009 02:44 1670 Marime text

vectra.jpgConflictul provocat de intrarea în insolvenţă a grupului de firme Vectra care a lăsat pe drumuri fără bani şi fără casă sute de beneficiari este departe de a se termina.

După ce prima adunare a creditorilor grupului de firme Vectra a eşuat, iar în cea de-a doua nu s-a stabilit componenţa Comitetului Creditorilor, Tribunalul Constanţa a decis, în 5 octombrie, că trebuie să se stabilească o nouă dată pentru Adunarea Creditorilor, în care să se hotărască componenţa Comitetului Creditorilor.

Potrivit declaraţiilor unuia dintre păgubiţi, obiectivul principal la următoarea şedinţă este desemnarea unui reprezentat din cadrul Asociaţiei Păgubiţilor, care să le promoveze interesele.

În ceea ce priveşte scrisorile de ajutor trimise autorităţilor locale, judeţene şi parlamentarilor constănţeni, de la ultima informare până acum, doar deputatul PSD Manuela Mitrea şi-a manifestat sprijinul faţă de problema celor păcăliţi de Vectra. „Vinerea trecută am trimis toate documentele pe care ni le-a solicitat şi ne-a promis că va face tot ceea ce este posibil, din calitatea sa de parlamentar de Constanţa, pentru a ne ajuta. Acum rămâne să vedem ce se va întâmpla", a conchis păgubitul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • manu 13 Oct, 2009 20:00 nu inteleg as pagubitilor nu este in primi 20 de creditori?
  • dddh 12 Oct, 2009 23:07 de ce nu spui ca acel pagubit este sofronie si ca doreste numirea unui reprezentant al asociatiei cu nerespectarea prevederilor legale, respectiv un creditor a carei creanta sa fie in primele 20 in ordinea valorii. dar cum dezinformarea guverneaza in fituica ta, ce mai conteaza putina deinformare pe langa haosul creat deja de sofronie. cand mai ai de gand sa faci pe jurnalista documenteaza-te inainte