Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii de 80.000 de lei la Delfinariu (galerie foto)

ro

20 Nov, 2013 00:00 1828 Marime text
Pe data de 15 noiembrie, Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire nr. 2.063. Beneficiarul autorizaţiei este Consiliul Judeţean Constanţa pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Autorizaţia de construire se referă la „împrejmuirea incintei Delfinariului pe latura de Nord-vest, Nord şi Nord-Est”.
 
„Este vorba despre înlocuirea gardului de lemn existent cu unul din plasă de inox. În timpul sezonului rece, maidanezii din Mamaia sapă pe sub gardul de lemn şi intră în incinta Complexului. De aceea, am decis înlocuirea gardului de lemn cu unul din plasă de inox. Un alt dezavantaj al gardului de lemn era că şi unele persoane rău-intenţionare putea oricând rupe scândurile.

Acum schimbăm trei laturi de gard, va mai rămâne latura dinspre Mamaia, pe care o vom înlocui ulterior”, ne-a explicat directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Adrian Bâlbă. Acesta a mai adăugat şi gardul de lemn, care urmează să fie schimbat, va fi utilizat la recompartimentările din interiorul complexului. „În total, vom cumpăra 400 de metri liniari de plasă de inox, bordurată, care costă 80.000 de lei. Achiziţia este suportă din fondurile noastre proprii”, a mai spus directorul Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii