Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs organizat de Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Directorul Adrian Bâlbă - "Cea care a câştigat nu este rudă cu nimeni din conducere"

ro

13 May, 2015 00:00 4366 Marime text
Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a desfăşurat, ieri, concursul pentru ocuparea postului de referent de specialitate în cadrul Serviciului Administrativ şi Planetariu, după ce, pe data de 27 aprilie, acesta fusese anulat din cauza unei contestaţii depuse de unul dintre candidaţi. Mai exact, la acel moment, Ionuţ Sorin Vasilăţeanu, unul dintre candidaţi, a sesizat mai multe nereguli în ceea ce priveşte organizarea şi derularea concursului. Mai mult, acesta a acuzat că una dintre candidate - Coralia Adelina Stoica - a fost favorizată de comisia de concurs.
 
Din acest motiv, concursul a fost amânat pentru data de 12 mai. Ieri, au fost afişate rezultatele concursului la care s-au prezentat doi candidaţi. Potrivit rezultatelor afişate, Coralia Adelina Stoica a fost declarată admisă, cu 78 de puncte, iar Cristina Abagiu a fost respinsă, ea obţinând 28 de puncte.
 
Nemulţumirile nu au întârziat să apară. Pe adresa de mail a cotidianului ZIUA de Constanţa, Ionuţ Sorin Vasilăţeanu a trimis mai multe poze, în care candidata Coralia Adelina Stoica apare alături de angajaţii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. "Aşa cum preconizam, concursul a fost câştigat de candidata Stoica Coralia Adelina. Vă trimit poze de pe o reţea de socializare, în care aceasta apare alături de toţi angajaţii, inclusiv directorul instituţiei, şi alături de membrele comisiei de concurs", ne-a scris Ionuţ Sorin Vasilăţeanu.
 
În replică, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Adrian Bâlbă, a declarat că cea care a câştigat concursul nu este rudă cu nimeni din conducere. "Este o tânără cu care noi am colaborat în domeniul marketingului, se pricepe bine la calculatoare, la proiecte europene. Nu este rudă cu nimeni din conducerea Complexului. Domnul care a făcut data trecută contestaţia nici nu s-a prezentat la examen. Era mai bine dacă venea la mine şi îmi prezenta toate nemulţumirile În mod normal, aşa se face", ne-a spus Adrian Bâlbă.

Citeşte şi:

Acuzaţii de fraudare a unui examen la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii 
Directorul Adrian Bâlbă - „Reluăm proba scrisă, pentru a elimina orice suspiciune“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii