Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În luna august, fiscul vinde imobile şi terenuri sub preţul pieţei

ro

26 Jul, 2011 01:49 1917 Marime text
fisc_anaf.jpgConstănţenii interesaţi să cumpere imobile sau terenuri la preţuri de chilipir pot apela la Direcţia Generală de Finanţe Publice Constanţa, care le-a scos la vânzare

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa organizează, în luna august, mai multe licitaţii pentru valorificarea bunurilor aflate sub sechestru. Acestea au fost sechestrate de Fisc şi apoi scoase la licitaţie în urma executării silite, în speranţa că se va recupera o parte din prejudiciul adus de firme statului.

Astfel, pe 1 august, va fi organizată o licitaţie pentru vânzarea unui imobil, care aparţine SC Master SA. Clădirea are o suprafaţă totală de 196 mp, tip vilă, construcţie din beton, este situată în localitatea Năvodari. Preţul de pornire este de 326.000 de lei, fără TVA. A doua zi, fiscul constănţean va încerca să vândă un teren intravilan de 800 mp, situat în localitatea Valea Dacilor, care aparţine societăţii debitoare Florsilv Company SRL, din Medgidia. Preţul de pornire a licitaţiei este de 16.450 de lei, fără TVA. Pentru acest teren se organizează a doua licitaţie, preţul de pornire fiind redus cu 50% faţă de preţul de evaluare. Tot pe 2 august, Direcţia Generală a Finanţelor Publice va organiza o licitaţie pentru vânzarea unui transformator electric, Trafo 630 KVA, care aparţine debitorului Ouai Fruvimed Nord Mircea Vodă. Preţul de pornire a licitaţiei este de 13.300 de lei. În aceeaşi zi, fiscul va încerca să vândă un teren intravilan de 322 mp, situat pe strada Apusului nr. 4 din municipiul Constanţa. Preţul de pornire a licitaţiei pentru bunul care aparţine debitorului SC Thecory SRL va fi de 211.500 lei, fără TVA. Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până la termenul de vânzare oferte de cumpărare, iar în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii