Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:25 23 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Click! Daniela Crudu, cu ochii în lacrimi la Acces Direct!

ro

14 Jan, 2011 12:30 1081 Marime text
crudu2353125.jpgDaniela Crudu a recunoscut, joi, la emisiunea Acces Direct, că Leo de la Strehaia i-a virat o sumă de bani în cont, însă susţine că nu este vorba de 10.000 de euro, ci de 5.000 de lei.

Bruneta a declarat că ea nu i-a cerut bani.

"Totul a fost o joacă. El m-a sunat şi a încercat să mă agaţe. Eu am intrat în jocul lui. M-a înnebunit cu faptul că vrea să îmi facă cadouri, că e galant, aşa că i-am dat contul meu, în joacă, să văd ce face. El mi-a virat în cont 5.000 de lei. Nu i-am cerut eu, a fost un cadou din partea lui", a spus Daniela, cu ochii în lacrimi, la emisiunea Acces Direct.

Daniela susţine că Leo de la Strehaia a minţit atunci când a afirmat că i-a dat 10.000 de euro, bani pe care ea nu i-ar fi mai înapoiat.

"Nu este adevărat că mi-a dat 10.000 de euro. Omul ăsta minte fără să clipească. El mi-a promis că îmi ia maşină, casă, mă temeam că îmi face cort în faţa blocului", a spus Daniela.

Asistenta de la emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani a recunoscut că a fost acasă la Leo de la Strehaia, dar susţine că nu a avut o relaţie cu el.

"Am fost o singură dată la el acasă, însă nu am avut o relaţie fizică. Când am aflat cine este, m-am speriat şi nu am vrut să mai am nicio legătură cu el. Atunci el a mi-a cerut banii înapoi. Eu am vrut să îi dau banii, dar el s-a răzgândit. Probabil că acum vrea să se răzbune pentru că nu am vrut să am o relaţie cu el", a adăugat bruneta.

www.click.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii