Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre „Don Quijote" în lupta cu Constantinescu

ro

20 Aug, 2010 01:34 1538 Marime text
Consilierul judeţean PDL Mihai Petre continuă „monologul" cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), Nicuşor Constantinescu, în scris.

De data aceasta, Mihai Petre cere ca preşedintele să ţină cont de adresa ministrului Culturii în ceea ce priveşte Opera din Constanţa şi nu numai. „În temeiul art. 97, alineatul 2 din Legea nr.215/2001, republicată, având în vedere adresa ministrului Culturii şi patrimoniului naţional, domnul Kelemen Hunor, nr.3918/16.08.2010, luând în considerare propriile proiecte de hotărâri depuse cu nr.13445-13446/07.07.2010, vă solicit modificarea ordinii de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa", a spus Petre, care are şi câteva sugestii clare. „Retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre nr.16 privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2010 pentru Teatrul Naţional de Operă şi Balet «Oleg Danovski» Constanţa, înlocuirea acestuia cu un nou proiect de hotărâre privind transferul Teatrului Naţional de Operă şi Balet «Oleg Danovski» Constanţa din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa în subordinea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, precum şi trecerea imobilului în care îşi desfăşoară activitatea Teatrul Naţional de Operă şi Balet «Oleg Danovski» Constanţa din domeniul public al judeţului Constanţa, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional", continua Mihai Petre. Dar cerinţele consilierului nu se opresc aici. „Cer recalcularea şi modificarea organigramelor, a statelor de funcţii şi a rectificării bugetelor de venituri şi cheltuieli aferente proiectelor nr.14-19, prin reducerea proporţională a numărului de posturi în raport cu trecerea Teatrului Naţional de Operă şi Balet «Oleg Danovski» Constanţa în subordinea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, în conformitate cu prevederile OUG nr.63/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.273/2006 privind finanţele publice locale, precum şi pentru stabilirea unor măsuri financiare. De asemenea, pretind introducerea unui nou proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii Teatrului de Stat Constanţa în Teatrul de Stat «Jean Constantin» Constanţa", a încheiat Mihai Petre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • solist 20 Aug, 2010 14:31 singurul om care se bate pentru noi, artistii, este mihai petre. mancatorii de rahat de pe forumuri n-au decat sa se obisnuiasca cu gustul. cred ca pentru tine, rozicrucianule, a devenit deja o delicatesa. domnule petre, mult succes! noi va multumim si va sustinem!
  • rozicrucianul 20 Aug, 2010 08:26 Observ la don Petre ,purtator de soapte portocalii de pe timpl dutestilor ,ca nu este atent cum reactioneaza in fata realitatii .El nici nu finalizeaza o idee ca gaseste alta ,se imbarca in ea ,si,ocolind evidenta ,calareste fericit mai departe.Pai daca el ii intreaba pe cei de la putere ,,cum au facut?'astia nu-i vor raspunde niciodata.Ca asa,,este'ei,aroganti,si nu vor sa imparta puterea cu opozitia .Tu, ca reprezentant al opozitiei ,trebuie sa demonstrezi cu argumente si convingere ca cea ce fac ei este ineficient si ca idea soptita de tine este mai eficienta si nu eficace..Daca ai dreptate ,candideaza la viitoarele alegeri si succesul va fi garantat.Oricit am vrea sa idealizam contradictia in politica ,raminerea in contradictie ,transformarea frustrarilor si spovedaniilor intr-un mod de viata ,e o dovada de trindavie si grosolonie.Am dori ca in soaptele tale don Ptre,acum la apusul portocaliu al....soarelui sa ne impresionezi cu eficienta celor care sunt sefi de ,,deconcentrate'si a celor care fac figuratie prin consiliile de administratie.Nu uita!Cei aflati la putere nu sunt oblgati sa urmeze sfaturile opozitiei,si nici nu este recomandat.