Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicușor Dan „Suntem împotriva oricărui demers prin care politicienii corupți și clienții lor să poată scăpa de Justiție”

ro

23 Jan, 2017 21:00 1991 Marime text
Nicușor Dan, președintele USR, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a declarat că partidul său susține inițiativa președintelui Klaus Iohannis privind Referendumul.

„USR susține inițiativa președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe problema amnistiei și grațierii. Am spus încă din campania electorală că suntem împotriva oricărui demers prin care politicienii corupți și clienții lor să poată scăpa de Justiție.

Ordonanțele pregătite de guvernul PSD-ALDE urmăresc exact acest lucru, să-i scape de Justiție pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Dan Voiculescu, Gabriel Oprea, Titus Corlățean și mulți alții. USR este împotriva amnistiei și grațierii. Ne vedem în campanie. De data asta, nimeni nu trebuie să mai stea acasă.

Când puterea tocmai aleasă își încalcă flagrant programul cu care a câștigat alegerile, referendumul este singura cale democratică prin care cetățenii pot să o cenzureze”, a scris Nicușor Dan.

Citește și

Ce spun liderii de partid din Constanța
Preşedintele Iohannis solicită referendum pentru legile amnistiei şi graţierii


Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ada 23 Jan, 2017 22:57 cine mai este si nicusor asta ?