Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arcul de Triumf poate fi vizitat în fiecare week-end gratuit până în data de 16 octombrie

ro

25 Sep, 2022 15:52 1114 Marime text
Arcul de Triumf. Foto: facebook/Nicușor DanPrimarul Municipiului București, Nicușor Dan a anunțat printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook că Arcul de Triumf poate fi vizitat în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 12,00 - 20,00, până în data de 16 octombrie, iar accesul este gratuit.

„La sfârșit de săptămână vă propun să vizitați Arcul de Triumf, un simbol al Capitalei.
Bucureșteni sau turiști, cei care vor urca în interior se vor bucura de o panorama unică asupra orașului cu ajutorul celor patru lunete amplasate pe terasa monumentului.
Sculpturile și benzile desenate expuse în interiorul Arcului, reinterpretări contemporane ale monumentului sunt deosebit de interesante.
În prima parte a expoziției, veți descoperi lucrările de bandă desenată a patru artiști care au transpus motivul Arcului de Triumf: Alexandru Ciubotariu, Octav Ungureanu, Robert OBERT și Ionuț Popescu, iar în a doua parte a expoziției, regăsiți lucrările a cincisprezece elevi de la liceele bucureștene „Nicolae Tonitza” și „Dimitrie Paciurea”.
Arcul de Triumf rămâne deschis în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 20.00, până în data de 16 octombrie, iar accesul este gratuit“ - se arată în mesajul transmis de primarul Nicușor Dan. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii