Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul prefectului Bola vrea şefia Organizaţiei de Tineret a PNL Constanţa

ro

10 Sep, 2013 00:00 3578 Marime text
Organizaţia Municipală de Tineret a PNL Constanţa funcţionează, încă din primăvara acestui an, fără Biroul Municipal, dizolvat în urma unor tensiuni interne. De la momentul desfiinţării biroului şi până în prezent, junii liberali nu au organizat alegeri. Se vorbea, ce-i drept, de organizarea unui scrutin intern în luna iunie a acestui an, dar s-a considerat că nu era momentul oportun. Amintim, în acest context, şi că cel care conducerea Organizaţia Municipală de Tineret din Constanţa era, la momentul dizolvării biroului, Alexandru Gheorghiu.

În pofida faptului că nici la momentul de faţă nu există o dată stabilită pentru aceste alegeri, în interiorul partidului se vorbeşte despre persoana care ar putea prelua conducerea organizaţiei. Potrivit unor surse, Bogdan Bola, fiul prefectului judeţului Constanţa, Eugen Bola, ar fi interesat de conducerea TNL Constanţa. Mai mult, aceleaşi surse îl dau drept câştigător pe Bola Jr. în cazul în care va candida la aceste alegeri.
Bogdan Bola a fost, în contextul alegerilor din ultimii ani, reprezentantul PNL în Biroul Electoral Judeţean Constanţa. Fiul reprezentantului Guvernului în teritoriu la Constanţa s-a născut pe 7 iulie 1981, a absolvit Liceul Teoretic „Traian” şi ulterior Dreptul. De asemenea, Bola Jr. este foarte activ în interiorul partidului, neratând nicio acţiune liberală. Cea mai recentă iniţiativă în care s-a implicat a fost cea derulată cu ocazia Zilei Alfabetizării. El a inaugurat, alături de colegii săi, o bibliotecă a copiilor în satul Viişoara, comuna Cobadin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii