Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea145 Deputatul Bogdan Bola, președinte Partidul Forța Dreptei Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2023 12:42 1005 Marime text
Deputatul Bogdan Bola, președinte Partidul Forța Dreptei Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei
Cu ocazia aniversării a 145 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, deputatul Bogdan Bola, președinte Partidul Forța Dreptei Constanța, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

„Locuitorii Dobrogei sunt adevărații proprietari ai ei" spunea Eminescu la 1878, anul Unirii tărâmului dintre Dunăre și Mare cu Țara Mamă. Și ar fi bine ca mulți să își aducă aminte și astăzi de vorbele poetului nostru național. Deoarece, chiar și la 145 de ani de la Unire, noi, dobrogenii, încă suntem nevoiți să plătim o taxă de pod aberantă pentru a intra și a ieși din Dobrogea, iar o parte bună din populație este încă mințită că li se vor da drepturile acordate prin Legea 154/2021. Dobrogenii merită cu siguranță mai mult! Tocmai de aceea, un simplu „La mulți ani“ nu este de ajuns din partea clasei politice! Avem nevoie de mai multe fapte și mai puține vorbe!


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:  
Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament. Semnal pentru autorități despre nevoia de protejare a patrimoniului

#sărbătoreșteDobrogea 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari