Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un local faimos pe vremuri are datorii la asociaţia de proprietari în prezent. Cum a decăzut restaurantul Coral din Constanţa (document)

ro

21 Jul, 2018 00:00 3662 Marime text
O asociaţie de proprietari din Constanţa se luptă în instanţă pentru recuperarea de datorii de la un fost restaurant cunoscut din municipiu. Este vorba de restaurantul Coral, de pe strada Mircea cel Bătrân.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat, la data de 19 iulie, un dosar în materie civilă cu privire la pretenţiile Asociaţiei de Proprietari nr. 315 faţă de societăţile Snack Bar Coral 95 SA şi Padima Aliment SRL, pe care funcţionează un restaurant, respectiv o alimentară aflate în blocuri cuprinse în asociaţia de proprietari. Potrivit locatarilor, datoriile mari la întreţinere sunt cauza principală pentru care se acţionează în instanţă.
 
„Ani de zile nu au plătit întreţinerea şi s-au strâns datorii. Am tot vorbit noi, cei din bloc, cu ei, dar totul a fost în zadar“, a spus fostul administrator al asociaţiei de proprietari. Sumele restante sunt impresionante. Asociaţia de proprietari nr. 315 cuprinde blocul MF4, scara A, blocul MK3, blocul MK27, blocul S5, scara A, blocul S5, scara B, blocul MK2, blocul MK34, blocul MK20, blocul MK30, blocul MK19, blocul MK1.
 
Precizăm că am încercat să luăm legătura, la numerele de telefon disponibile pe fişa de la Registrul Comerţului, cu reprezentanţii Snack Bar Coral 95 SA, pe care funcţionează restaurantul, şi ai Padima Aliment SRL, pe care funcţionează alimentara, însă aceştia nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere. Dacă aceştia vor dori să facă declaraţii, punctul lor de vedere va fi publicat ulterior.
 
Snack Bar Coral 95 SA, firma care administrează restaurantul, a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în Constanţa. Aportul la capital de este 99.552 de lei, cu un număr de 39.281 de acţiuni. Acţionar majoritar, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,6%, este Petronela Ţarălungă. Încă din anul 2015, societatea a fost în pierdere, având zero salariaţi. Dacă în anul fiscal raportat în 2015 societatea avea o pierdere de 23.715 lei, în anul 2016, societatea avea o pierdere de 22.004 lei, pe când, în 2018, firma a fost pe minus cu aceeaşi sumă, 22.004 lei.
 
Astfel, restanţa la întreţinere urmează a fi recuperată de asociaţie printr-o decizie a instanţei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza informațiile despre dosarul înregistrat la Judecătoria Constanța.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii