Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație de peste șase milioane de euro la Tulcea SC Aquaserv SA și Coral SRL au încheiat un contract de lucrări (DOCUMENT)

ro

31 Dec, 2023 17:00 1297 Marime text
  • SC Aquaserv SA, cu sediul pe strada Rezervorului nr. 2, Tulcea a atribuit contractul „CL1 – reabilitarea captarilor din Tulcea și Mahmudia”
 
SC Aquaserv SA, cu sediul pe strada Rezervorului nr. 2, Tulcea a atribuit contractul „CL1 – reabilitarea captarilor din Tulcea și Mahmudia”.
 
Valoarea acestui contract este de 30.953.720,62 de lei, echivalentul a peste 6 milioane de euro.
 
Contractul a fost atribuit firmei Coral.
 
Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate – preț.
 
Descrierea succintă
 
Lucrarile care fac obiectul documentatiei de atribuire se refera la reabilitarea captarilor de apa bruta din localitatile Tulcea si Mahmudia: Municipiul Tulcea: Captare Mila 42+500 Reabilitare instalatii hidraulice aferente criburi si montare sistem de semnalizare cu balize luminoase Reabilitarea camerelor de vane pe conductele de aspiratie apa bruta – 4 unitati Reabilitare statie de pompare apa bruta • Reabilitare cladire • Inlocuire pod rulant • Inlocuire pompe de apa bruta • Inlocuire pompe epuisment • Inlocuire instalatie hidraulica • Inlocuire instalatie electrica • Furnizare si instalare generator electric de urgenta • Lucrari de amenajare incinta (reabilitare dig de protectie, sistem de drenaj ape pluviale, imprejmuire zona de protectie sanitara) Reabilitarea camerelor de vane pe conductele refulare apa bruta– 4 unitati Reabilitare linie electrica de alimentare captare Lucrari electrice la captare Reabilitare camine existente pe firul 2 al conductei de aductiune – 11 unitati Reabilitare drum de acces: • Suprainaltare dig de protectie pe distanta de 1,7 km de la captare pana in zona canalului deschis numita “7 tevi” • Refacerea integrala a carosabilului drumului de acces - dale de beton, pe distanta de 3.9 km Integrare captare in SCADA Front captare Bogza: Reabilitare post de transformare
Localitatea Mahmudia: Reabilitare statie de pompare apa bruta Reabilitare cladire Montare balize la captare Integrare captare in SCADA
Durata contractului va fi de 20 luni (610 zile) de la data emiterii ordinelor de incepere a lucrarilor, din care 6 luni (183 zile) proiectare.
 
SC Aquaserv SA și Coral au parafat contractul la data de 15 decembrie 2023, iar rezultatul final a apărut în SEAP pe 26 decembrie.
 
Despre Coral
 
Conform termene.ro, Coral SRL a fost înființată în 1991, obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și are sediul pe strada Babadag nr. 159, Tulcea.
 
Coral SRL este controlată de Constantin – Cornel Georgescu, care are și funcția de administrator.
 
Conform sursei menționate mai sus, el mai apare în Victoriei Square Residence SRL și Pescărușul SA.
 
Coral SRL a încheiat 46 de contracte publice, din 2007 și până în prezent, precizează termene.ro. Printre contractanți se află: Primăria Călărași, Hidro Prahova SA sau RAJA SA Constanța.
 
Coral SRL a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei, un profit de peste 8 milioane de lei și a avut 203 angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii