Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Aquaserv SA, contract de 7,63 de milioane de euro cu firma care a construit clădirea unui binecunoscut mall din Constanța (DOCUMENT)

ro

18 Feb, 2024 12:58 821 Marime text
  • Compania este deținută de unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Tulcea.
Aquaserv SA a atribuit companiei Coral SRL, din Tulcea, contractul de peste 7,63 de milioane de euro vizând reabilitarea stațiilor de tratare din Carcaliu și Babadag!
 
Coral SRL este deținută de unul dintre cei mai bogați oameni de afacer din Tulcea, Constantin Cornel Georgescu.
 
În Constanța, compania s-a ocupat de construirea clădirii Tomis Mall, cel mai vechi mall din oraș, aflat în centrul vechi.
 
Contractul semnat de Aquaserv SA Tulcea cu firma Coral SRL a fost atribuit prin licitație deschisă, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Informațiile privind contractul au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că valoarea totală a achiziției este de 37.983.376,2 lei fără TVA, adică peste 7,63 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Inițial, achiziția fusese estimată la 38.025.966 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Denumirea achiziției este „CL4 Extinderea și reabilitarea captărilor, stațiilor de tratare și complexelor de înmagazinare-pompare din Carcaliu și Babadag“.
 
Pentru acest contract s-a primit o singură ofertă.
 
Durata contractului este de 610 zile, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.
 
Despre Coral SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 17 februarie 2024, Coral SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în Tulcea, pe strada Babadag, nr. 159 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Tulcea, dar și în București.
 
Asociatul unic și, totodată, administratorul Coral SRL este Constantin Cornel Georgescu, al cărui nume se leagă și de Pescărușul SA și de Victoriei Square Residence SRL, ambele din Tulcea.
 
Conform termene.ro, Coral SRL figurează cu 19 achiziții directe (Compania de Apă Oltenia SA, Comuna Ceatalchioi, Comuna Pardina printre autoritățile contractante) și 49 de contracte publice (Aquaserv SA, Consiliul Județean Călărași, Municipiul Călărași printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Coral SRL a declarat 203 angajați, profit peste 8,5 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 105,12 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
SPIT pregătește 120.000 de decizii de impunere. Pink Post Solutions SRL le livrează, cu peste 84.000 de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii