Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în trei județe, într-un dosar de evaziune fiscală. Suspecții ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj

ro

18 Jun, 2020 10:40 1358 Marime text
  • Polițiștii din Mehedinți efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, în trei județe, într-un dosar de evaziune fiscală.

Astăzi, 18 iunie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice din Mehedinți efectuează 8 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale, în 3 județe, într-un dosar de evaziune fiscală. 5 persoane vor fi aduse la audieri.
 
Activitățile se desfășoară în judeţele Mehedinţi(1), Timiş(1) și Prahova(6), 4 percheziții fiind la reciclatori finali, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
 
Din cercetări a rezultat că, începând cu luna martie 2018, până în noiembrie 2019, persoanele bănuite ar fi desfășurat activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din ambalaj (plastic şi sticlă), având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţiile de transfer a responsabilității.
 
 Prejudiciul estimat, cauzat bugetului general consolidat este de peste 9.000.000 de lei.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii