Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:21 08 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea tânărului acuzat de moartea lui Andrei din Mangalia a fost decisă la Tribunalul Constanța

ro

21 May, 2020 00:00 2031 Marime text

 
  • Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.
Tribunalul Constanța a decis ieri ca Daniel S., de 15 ani, din Mangalia, acuzat de moartea lui Andrei I., de 13 ani, tot din Mangalia, să rămână în stare de arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 

Minuta instanței

 
„În baza art. art.207 alin. 4 C.p.p.: Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul (...), urmând a fi verificată sub aspectul legalităţii şi temeiniciei până la data de 17.06.2020. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în cameră de consiliu“.
 
Reamintim că în rechizitoriul întocmit, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța arată că, la data de 01 februarie 2020, la ora 15.00, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizate prin serviciul 112 că o persoană se află căzută pe strada 1 Decembrie 1918 din Mangalia.
 
Un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului unde au identifica o persoană de sex masculin, în persoana victimei, Andrei, întinsă pe jos în timp ce o altă persoană îi făcea un masaj cardiac. La locul în care se afla căzut Andrei a sosit un echipaj medical care a preluat victima și transportat-o la spital în Mangalia și în final a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
 
Victima a fost dusă la spital. Ulterior, la data de 12 martie a intervenit decesul minorului.
 
Citește și:
 
Filmul tragediei de la Mangalia! Rechizitoriu după moartea lui Andrei. Detalii știute până azi doar de anchetatori
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii