Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista finală a profesorilor din Constanța care vor face parte din Corpul Național de Experți în Management Educațional

ro

17 Mar, 2020 00:00 4918 Marime text

ISJ Constanța a afișat rezultatele înregistrate în urma desfășurării concursului organizat de către Inspectoratul Școlar al județului Constanța în sesiunea 2020, seria 1 (seria a 15-a), pentru selecția cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional.
 
Reamintim că inspectoratul școlar a desfășurat concursul de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Național de Experți în Management Educațional, seria 15. La Constanța au fost scoase la concurs 33 de posturi.  Pe data de 17 februarie 2020, inspectoratele școlare au trimis la Ministerul Educației și Cercetării lista candidaților declarați admiși după etapa de selecție online care la data înscrierii la selecție ocupă o funcție de conducere sau de îndrumare și control din inspectoratul școlar, precum și dosarele acestora. După evaluarea portofoliilor candidaților, pe 25 februarie 2020 au fost validate rezultatele selecției de către consiliul de administrație al inspectoratului școlar. Rezultatele selecției făcute de comisia de evaluare constituită la nivelul Ministerului Educației și Cercetării au fost transmise către inspectoratele școlare, în vederea afișării acestora în ordinea descrescătoare a punctajelor.
 
Inspectoratele școlare au întocmit până pe 13 martie 2020 listele cuprinzând candidații promovați pe care le vor înainta la Ministerul Educației și Cercetării. Emiterea ordinului ministrului privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul național al experților în management educațional urmează să aibă loc pe data de 20 martie 2020.
 
Lista nominală a candidaților declarați "promovați“ și în urma desfășurării selecției organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța: Mihaela Crăciun de la Școala Gimnazială nr.1 - 100 puncte, Mihaela Ene - Școala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Anghelescu“ - 95 puncte, Vasilica Mihaela Ivan de la Grădinița P.P. „Lumea Poveștilor“ - 95 puncte, Mihăilă Vasile de la Liceul Teoretic „George Călinescu“ - 95 puncte, Popescu Polixenia Gabriela de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ - 95 puncte, Rotaru-Terteleac Nicoleta de la Liceul Energetic Constanța - 95 puncte, Iovi Roxana -Cristina de la Școala „Sfinții Martiri Brâncoveni“ - 93 puncte, Benchea Nicoleta de la Colegiul Național „Mihai Eminescu“ - 92 puncte, Miron Florin de la Școala Gimnaziala nr.1 Limanu - 92 puncte, Filip Adela Cristina de la Liceul Economic „Virgil Madgearu“ - 91 puncte, Banias Ramona Virginia de la Liceul Teoretic „George Călinescu“ - 89 puncte, Ghețea Adriana de la Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hasdeu“ - 89 puncte, Furtună Diana Florina de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță“ din Techirghiol - 88 puncte, Pavlicli Urina Oana de la Liceul Teoretic „Ovidius“ - 88 puncte, Boeru Delia de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ - 86 puncte, Marian Vioieta Nicoleta de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 - 86 puncte, Stambuli Elena de la CJRAE Constanța - 86 puncte, Șovăilă Laura Elena de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 53 - 86 puncte, Muscă Ancuța Florentina de la Școala Gimnazială nr. 12 „Bogdan Petriceicu Hasdeu“ - 85 puncte, Iancu Liana de la Școala Gimnazială nr. 1 Rasova și Liceul „Anghel Saligny“ Cernavodă - 84 puncte, Bădilă Paula de la Grădinița „Gulliver“ - 83 puncte, Constandache Zioca Gabriela de la Școala Gimnazială nr. 8 - 83 puncte, Bîțu Georgiana de a Școala Gimnazială nr. 1 Oltina - 82 puncte, Ismail Aitul de la Școala Gimnazială „Nichita Stan“ din Mereni - 82 puncte, Micu Elena de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“ - 81 puncte, Doicescu Angela Francisca de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria“ - 80 puncte, Dăuceanu Mariana Veronica de la Școala Gimnazială nr. 1 Rasova și Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ din Cernavodă - 80 puncte, Marin Anamaria de la Școala Gimnazială nr. 1 Castelu - 80 de puncte, Costin Nina Cătălina de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ - 79 puncte, Copilu Mariana Carnel de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu - 78 de puncte, Menaef-Rădulescu Elena de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ Cernavodă - 78 puncte, Mihalcea Gela de la Liceul Teoretic „Anghel Saligny“ din Cernavodă - 78 puncte, Popa Ionela de la Școala Gimnaziala „Ion Creangă“ - 78 puncte.
 
Citește și:
 
Profesorii constănțeni declarați admiși la concursul pentru Corpul Național de Experți în Management Educațional
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii