Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu cms. sef in rezervă Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist s-a terminat, Tema discuţiei a fost „Culisele asasinatului de la Cernavodă”

ro

18 Jan, 2011 18:17 9394 Marime text
interviul on line cu cms sef in rezerva liviu chesnoiu psiholog criminalist s a terminat tema discutiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • a 18 Apr, 2011 14:03 dati-mi voie sa va contrazic d-ule psiholog criminalist, la punctul 18, respectiv portretul psihologic al criminalului nu este vb de omeni amarati si chinuiti si cu IQ scazut...acesta este prortetul criminalilor neorganizati dar sunt si cei organizati care au un IQ de invidiat si ocupa funcii inalte etc. sunt putin contrariata in ce priveste interviul dv...eu sunt in devenire un psiholog criminalist si sincer nu am auzit de dv pana acu, dar am auzit de Tuderel Butoi care a scris si scrie ISTORIA si a poligrafului si a profiling-ului. ce m-a lasat siderata in acest interviu e faptul ca-n declaratia dv. lasati inteles f clar ca veti luat secretele meseriei cu dv....atunci va intreb pt ce ati muncit atatea ani?? probabil ca si averea stransa ( material) in timpul vietii o veti lua cu dv.
  • Sile this Millennium 21 Jan, 2011 12:15 D-le colonel comisar şef (r)Liviu Chesnoiu aşteptăm cu interes cartea la care screiţi : SUCCESS !
  • Ziua de Constanta Interviu Online 20 Jan, 2011 10:26 @constanteni:avand in vedere ca am iesit la pensie pe 14 ianuarie si am semnat un angajament asa cum este procedura obisnuita, sa nu divulg secrete de serviciu, informatii secrete despre cazurile in care am lucrat, pe o perioada 5 ani, imi rezerv dreptul de a ma cita. vedeti ce am declarat la data respectiva cu aprobarea conducerii IPJ. Imi mentin afirmatiile facute. Au fost afirmatii generale in cazul Cernavoda care se aseamana cu alte cazuri de aceeasi natura. Am predat psihologia judiciara, am o excperienta de 20 in meseria de expert poligraf si cred ca pot sa-mi dau o parere generala, abodand o minima logica juridica. intodeauna exista un autor moral si o coada de topor care pune in aplicare planul
  • constanteni 19 Jan, 2011 15:17 SI MOBILUL CRIMELOR DE LA CORBU...CARE ESTE ?
  • justice 18 Jan, 2011 18:50 e ruda cu procurorul deliorga ? teodor nita raspundea de proxenetii si traficantii de droguri din cernavoda...cine lua spaga? va fi liber criminalul
  • Freud Sigmund 18 Jan, 2011 18:43 Si pe mine m-a socat declaratia filosofului ca autorul moral al crimelor este altul. Nu am citit in nicio carte serioasa de specialitate o asemenea trasnaie. Probabil ca a facut facultatea cu Kati vrajitoarea ????
  • IPJ Constanta 18 Jan, 2011 18:37 afirmaţiile făcute de comisarul şef Chesnoiu, potrivit cărora Giani Deli-Iorga ar avea dublă personalitate, iar Bogdan Mitu ar fi autorul moral al dublului asasinat asupra soţilor Garoafă, sunt părerile sale personale şi nu reprezintă poziţia oficială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
  • noi 18 Jan, 2011 15:50 SA NE SPUNA DOMNUL COMISAR SEF CARE ESTE ADEVARATUL MOBIL AL CRIMELOR DE LA CERNAVODA .