Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Gabriel Ciocan ridică un bloc de şase etaje pe bulevardul Tomis din Constanţa. Ce a decis agenţia de mediu

ro

27 Oct, 2018 00:00 2915 Marime text
Gabriel Ciocan, care a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz pentru proiectul „Construire imobil P+6 etaje, locuinţe colective, scara A şi B, dar şi organizarea de şantier“, a primit răspuns de la agenţia de mediu. Astfel, APM Constanţa a transmis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru acest proiect.
 
Investiţia este realizată în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 425, parcela 289, lot 21/1/1 şi lot 21/2. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, între orele 9.00-13.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventualele observaţii şi sugestii. 
 
Reamintim că, în luna martie 2016, Primăria Constanţa a emis Certificatul de urbanism nr. 756, pentru Gabriel Ciocan în vederea construirii unui imobil de locuinţe colective, cu parter şi opt etaje, pentru adresa bulevardul Tomis nr. 425, parcela 289, lot 21/2.
 
Gabriel Ciocan este asociat în Amenajări Piscicole SRL, Ana Modern Club SRL, Black Sea Services SRL, Black Sea Transport SRL, Event Services SRL, International Agricultural Company Holding I.A.C. Holding SRL, dar şi în mai multe firme radiate: Green Sea Maritime SRL, Club Sunquest SRL.
 
Citeşte şi:
 
Afaceristul Gabriel Ciocan se concentrează pe imobiliare. Încă un bloc de opt etaje în Tomis Plus, lângă cel „vechi“
 
De la afaceri în Port la imobiliare Gabriel Ciocan ridică un bloc de şapte etaje în Tomis Plus

Black Sea Pilots SRL nu mai este asociat în Harbour Towage SRL. Când a fost luată decizia

Modificări în structura capitalului social al Harbour Towage SRL. A fost cooptat un nou asociat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii