Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate doreşte supraetajarea unui imobil din Eforie Nord. Ce destinaţie va avea clădirea

ro

30 Jan, 2020 00:00 2113 Marime text

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei privind proiectul societăţii Monolit Proiect Consult SRL, reprezentată de Aidar Murat.

APM Constanţa a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Supraetajare imobil P+3E autorizat cu AC 40/15.03.2019 la P+3E+4E retras locuinţe de vacanţă (apart-hotel) în limita a 20% conform Legii 50/1991”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Eforie, localitatea Eforie Nord, str. 23 August, nr.10, lot 1.
 
Se propune supraetajarea imobilului P+3E aflat în execuţie cu etajul 4 retras, cu destinaţia de apart-hotel (locuinţe de vacanţă), creându-se astfel două unităţi locative. Accesul spre imobil se va face din strada 23 August. Scopul realizării proiectului este crearea unui imobil cu regim de înălţime P+3E+4E retras şi cu destinaţia de locuinţe sezoniere tip apartment-hotel în conformitate cu profilul turistic imobiliar al staţiunii turistice Eforie Nord, bazându-se pe cererea crescândă de pe piaţă a acestor tipuri de apartamente.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii