Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Cristea, tânăra din Constanţa ucisă în atentatul terorist de la Londra, îşi doarme somnul de veci sub un munte de flori (fotoreportaj+video)

ro

14 May, 2017 17:21 7958 Marime text
Tânăra în vârstă de 27 de ani din Constanţa, ucisă în atentatul terorist de la Londra produs în data de 22 martie, a fost condusă ieri pe ultimul drum. Alături de familia îndoliată au fost în aceste grele momente prieteni, apropiaţi, dar şi ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell care a vrut săi aducă Andreei Cristea un ultim omagiu. Nu a lipsit de la înmormântare nici Andrei, iubitul fetei, care intenţiona să o ceară în căsătorie în timpul excursiei de la Londra.

La o zi de la înmormântare, mormântul fetei s-a transformat într-un munte de flori şi coroane.

Amintim că Andreea Cristea a decedat după ce a fost spitalizată în urma atacului terorist de la Londra. În după-amiaza de 22 martie, se afla pe Podul Westminster împreună cu iubitul ei, care intenţiona să o ceară în căsătorie cu prilejul acelei vacanţe. Momentul urma să se petreacă de ziua lui, însă au fost surprinşi de maşina lui Khalid Masood care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractură la picior, iar Andreea a căzut în râul Tamisa. A murit la începutul lui aprilie, într-un spital din Marea Britanie.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii