Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:13 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 mai 2021

ro

20 May, 2021 10:35 758 Marime text

Iacovici Filip – Ivanov Marina
Simion Nicolae – Gîscă Andreea
Nijloveanu Adrian – Cîmpanu Mădălina Georgiana
Solomon Florin – Ghenu Florentina
Copalea Claudia – Lupașcu Petrică
Nișcov Tudorel – Nițu Nicoleta
Mocanu Cristea – Șomoiac Mădălina
Manole George Gabriel – Șamata Andra Cristina
Gheorghe Alexandru – Burada Cristina
Bănică Adrian – Șerban Alexandra Georgiana
Ciorobea Bogdan Marian - Ciudin Ioana
 
Deoarece suntem un cotidian local, care reflectă la zi evenimentele și acţiunile ce au loc în aria noastră geografică, am considerat că cititorii noştri trebuie să afle ce cupluri constănţene vor spune „da“ în faţa ofiţerului de stare civilă, făcând totodată precizarea că ştirea se actualizează permanent. Prezentăm cuplurile care s-au hotărât să îşi unească destinele în ultima perioadă şi le urăm „casă de piatră“!
Facem precizarea că informaţiile sunt publice şi au fost preluate de pe site-ul primăriei Constanţa.
Potrivit art. 283 - „publicitatea declaraţiei de căsătorie“, din legea 287/2009, „(1) în aceeaşi zi cu primirea declaraţiei de căsătorie, ofiţerul de stare civilă dispune publicarea acesteia, prin afişarea în extras, într-un loc special amenajat la sediul primăriei şi pe pagina de internet a acesteia unde urmează să se încheie căsătoria şi, după caz, la sediul primăriei unde celălalt soţ îşi are domiciliul sau reşedinţa.


(2) extrasul din declaraţia de căsătorie cuprinde, în mod obligatoriu: data afişării, datele de stare civilă ale viitorilor soţi şi, după caz, încuviinţarea părinţilor sau a tutorelui, precum şi înştiinţarea că orice persoană poate face opoziţie la căsătorie, în termen de 10 zile de la data afişării.“
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii