Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce au decis magistraţii Cei 14 inculpaţi din dosarul „Raim", trimişi în judecată la Călăraşi

ro

22 Oct, 2012 01:00 3064 Marime text
raim.jpgTrimişi în judecată pentru presupusa săvârşire a mai multor infracţiuni, cei 14 inculpaţi din dosarul denumit generic „Raim", se află în atenţia magistraţilor din Călăraşi. Recent, instanţa de judecată a acordat un nou termen cauzei penale, pentru ca procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa să comunice o serie de informaţii pentru fiecare inculpat în parte.

Pe data de 6 septembrie, pe rolul Judecătoriei Călăraşi a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 5431/202/2012, cu obiect „lovirea sau alte violenţe". Conform Portalului instanţelor de judecată, lista celor 14 inculpaţi este deschisă de Dumitru Robert Ţibuleac şi continuată de Raim Iuzeir, Şenol Mustafa, Alberto Mustafa, Claudiu Bogdan Lucachi, Florin Martac, Dumitru Albotă, Vasile Dumitru, Irina Ignat, George Valeriu Ilisei, Ion Dacian Roşca, Mihai Laurenţiu Gobeajă, Geani Ilie Vlădescu şi Ionut Cristian Oglan. Părţile vătămate sunt Andrei Florin Teodorescu, Gabriel Alexandru Posmac şi Paul Albu.

În cadrul primului termen de judecată, Judecătoria Călăraşi a decis să admită în parte cererea formulată de Irina Ignat privind modificarea controlului judiciar. Totodată, instanţa a admis cererile formulate de inculpaţii Dumitru Robert Ţibuleac, Florin Martac şi Vasile Dumitru, cărora le-a dispus înlocuirea măsurii preventive constând în obligarea de a nu părăsi localitatea, cu măsura preventivă constând în obligaţia de a nu părăsi ţara.

În cea de a doua şedinţă, magistraţii din Călăraşi au amânat dosarul până la data de 1 noiembrie, pentru ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa să comunice mai multe informaţii pentru fiecare inculpat în parte. Amintim că, la data de 2 februarie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta au dispus trimiterea în judecată a celor 14 inculpaţi, majoritatea din Mangalia, acuzaţi de presupusa săvârşire a mai multor infracţiuni, printre care loviri sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinere de armă supusă autorizării fără drept, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, încercarea de a determina mărturia mincinoasă, mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii