Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iuzeir Raim, Radu Alexa şi Mustafa Tamer, sub control judiciar!

ro

27 Sep, 2021 00:00 4082 Marime text
 
  • Începutul lunii iunie 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța, au efectuat, săptămâna trecută, 44 de percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia.
 

Radu Nicolae Alexa, Iuzeir Raim şi Mustafa Tamer, plasați sub control judiciar! Decizia a fost luată de Ştefania Pîrlogea, din cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța, și poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Instanța a respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa și a decis ca cei trei mai sus precizați să fie puși sub control judiciar.
 
Amintim că, la începutul lunii iunie 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța, au efectuat, săptămâna trecută, 44 de percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia.
 
În urma acțiuni au fost ridicate 12 autoturisme, cu o valoare de aproximativ 300.000 de euro, peste 81.000 de lei, 9.000 de dolari, peste 8.500 de euro, 100 de lire sterline, 45 de telefoane mobile, 2 pistoale cu aer comprimat, 5 laptopuri, 15 ceasuri și bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Exclusiv!
Mandatele de arestare emise în urma perchezițiilor din Mangalia, anulate

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii