Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la cabinetul Codruței Kövesi Se caută 12 şefi pentru DNA

ro

29 Sep, 2014 00:00 1664 Marime text
Procurorii care doresc să ocupe o funcţie de conducere în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi pot depune candidaturile până azi la ora 16.00, la cabinetul procurorului-şef al direcţiei, Laura Codruța Kövesi.
 

Concret, DNA caută şef pentru Serviciul de combatere a corupţiei în justiţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei, dar şi pentru Serviciul independent de combatere a corupţiei la nivel înalt. Mai departe, DNA caută procuror-şef şi pentru Biroul de combatere a corupţiei din administraţia centrală din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei, pentru Biroul de combatere a infracţiunilor comise în legătură cu achiziţiile publice din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, dar şi pentru Biroul de combatere a infracţiunilor care aduc prejudicii bugetului public din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.
 
De asemenea, în atenţia Laurei Codruța Kövesi vor ajunge azi candidaturile celor care vor să conducă Biroul de legătură cu instituţii similare din alte state din cadrul Serviciul de cooperare internaţională şi programe, dar şi Serviciul tehnic din Direcţia Naţională Anticorupţie.
 
La finele acestei zile, pe masa procurorului şef al DNA se vor afla şi candidaturile celor care doresc să conducă serviciile teritoriale DNA din Bacău, Braşov, Galaţi, Iaşi şi Suceava.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii