Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusa grupare „Raim", eliberată de Judecătoria Mangalia

ro

06 Feb, 2012 00:00 2604 Marime text
Raim_-_mascati.jpgRaim Iuzeir este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni

Opt persoane din dosarul „Raim" sunt la un pas de a fi eliberate din Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Judeţului Constanţa, după ce magistraţii Judecătoriei Mangalia a dispus pentru cei opt înlocuirea măsurii arestării preventive că obligarea de a nu părăsi localitatea. Decizia judecătorilor din Mangalia a fost deja atacată cu recurs, cauza urmând a fi tranşată azi la Tribunalul Constanţa.

Vineri seara, Judecătoria Mangalia a decis înlocuirea măsurii arestării preventive faţă de Robert Dumitru Ţibuleac, trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, (două fapte), ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (trei fapte), asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă. Decizia instanţei îl mai vizează şi pe Raim Iuzeir, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. Mai mult decât atât, lista celor care putea fi liberaţi azi din dosarul „Raim" continuă cu Şenol Mustafa, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, lovire sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice, încercarea de a determina mărturia mincinoasă, dar şi cu Alberto Mustafa. Acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, (două fapte), ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, (trei fapte), asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni, ameninţare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă. Lista în cauză continuă cu Bogdan Claudiu Lucachi, Florin Martac, Dumitru Albotă şi Vasile Dumitru. În cazul în care azi magistraţii Tribunalului Constanţa vor respinge recursul formulat de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Mangalia, cei mai sus precizaţi, pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, sunt obligaţi să respecte o serie următoarele reguli. Inculpaţii vor trebui să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să se prezinte la Poliţia Municipiului Mangalia, desemnată de instanţă cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii