Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se fură ca-n codru... Peste 50.000 kg de cărbune energetic, furat din vagoanele de marfă!

ro

30 Jul, 2015 00:00 1787 Marime text
Poliţişti ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța - Direcția de Poliție Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat, ieri, trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din vagoane de marfă, comise în zona căii ferate Agigea Nord - Port Constanța.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit, în locuințele persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, 50.257 de kilograme de cărbune energetic, 4.860 de litri de motorină, marcată cu substanţă verde, specifică celei destinate locomotivelor diesel şi navelor care efectuează manevre în port, și 1.765 de kilograme de cereale. De asemenea, a mai fost identificată și suma de 4.000 de lei, despre care există suspiciunea că ar proveni din valorificarea bunurilor sustrase.

Întreaga cantitate de produse, precum și suma de bani au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii