Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Iași și Oradea, la două societăți care vindeau produse pe bază de THC

ro

16 Oct, 2020 19:53 1409 Marime text
La data de 16.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat un număr de 3 percheziții, pe raza municipiilor Iași și Oradea, la sediile a două societăți comerciale, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că cele două societăți comercializau produse din cannabis, pe care le promovau ca având o concentrație redusă de Tetrahidrocanabinol (THC).  

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate produse dintre cele oferite spre vânzare ce urmează a fi analizate pentru a se stabili dacă acestea conțin substanțe aflate sub control național.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea, al lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice și al jandarmilor din cadrul IJJ Iași.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii