Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul şef al Poliţie Rurale Mangalia Averea şi interesele subcomisarului Daniel Pană (documente)

ro

01 Feb, 2012 02:44 3760 Marime text
sef_Mangalia_politia_sediu_02_exposure.jpgSubcomisarul Pană deţine un autoturism Peugeot 206 SW (fabricat în 2004) şi o motocicletă IJ realizată în 1976

Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa ar fi trebuit să aibă loc două concursuri pentru ocuparea funcţiilor de şef al Secţiilor Regionale de Poliţie Rurală Mangalia şi Medgidia Cernavodă. Cum pentru Secţia de Poliţie Rurală numărul 6 din Cernavodă nu s-a arătat nimeni interesat, comisia de examinare şi-a îndreptat atenţia doar către secţia din Mangalia. La finele concursului, fericitul câştigător a fost desemnat subcomisarul Daniel Pană, ofiţer III în cadrul Poliţiei Municipale Mangalia. În ediţia de azi, ZIUA de Constanţa prezintă în detaliu atât declaraţia de avere a noului comandant, cât şi pe cea de interese.

Astfel, subcomisarul Daniel Pană nu are cel puţin potrivit declaraţiei de avere completată pe data de 10.11.2010, terenuri şi nici case, însă deţine un autoturism Peugeot 206 SW (fabricat în 2004) şi o motocicletă IJ realizată în 1976. Fără bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, ori obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal sau alte asemenea, a căror valoare însumată depăşeşte suma de 5.000 de euro, noul şef al Poliţiei Rurale din Mangalia nu a înstrăinat bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte suma de 3.000 de euro fiecare şi nici conturi, depozite bancare ori fonduri de investiţii, cu valoare însumată mai mare de 5.000 de euro. Fără plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, cu valoare de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro, Daniel Pană a mai consemnat că nu are alte active producătoare de venituri nete, care însumate depăşesc echivalentul a 5.000 de euro pe an. În ceea ce priveşte datoriile, subcomisarul a notat că în 2006 a luat de la BCR Mangalia suma de 30.000 de lei, data scadentă fiind stabilit în 2016, iar în 2007 a contractat, tot de la BCR - Sucursala Mangalia, alţi 7.000 de euro, bani pe care trebuie să-i înapoieze până în 2017. Fără cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă, din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli sau altele asemenea, a căror valoare depăşeşte 500 de euro, Pană a câştigat, în 2010, din salariu suma de 28.400 de lei, în timp ce soţia sa câştigat 15.000 de lei. Câştigătorul concursului de ieri nu are, cel puţin potrivit declaraţiei de avere, venituri din activităţi independente, din cedarea folosinţei bunurilor, din investiţii, din pensii, din activităţi agricole, jocuri de noroc ori din alte surse. În declaraţia de interese, datată din 9 mai 2011, subcomisarul Daniel Pană a menţionat că nu este asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, instituţii de credit, grupuri de interes economic, şi nici membru în asociaţii sau alte organizaţii neguvernamentale. Cu toate acestea, menţionăm că omul legii este membru al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. De precizat că Secţia de Poliţie Rurală numărul 3 Mangalia are ca şi comune arondate Albeşti, Limanu, Pecineaga, 23August şi Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii