Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberări masive din dosarul „Raim"

ro

07 Feb, 2012 00:00 2042 Marime text

Dumitru Robert Ţibuleac, Raim Iuzeir, Şenol Mustafa, Alberto Mustafa, Claudiu Bogdan Lucachi, Florin Martac, Vasile Dumitru şi Dumitru Albotă, arestaţi în dosarul „Raim" au fost puşi în libertate.

Decizia a fost dată ieri de magistraţii Tribunalului Constanţa, care au respins recursul formulat de procurori împotriva deciziei Judecătoriei Mangalia prin intermediul căreia s-a dispus scoaterea indivizilor din Arest. Instanţa de judecată a decis ca, pe durata măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, indivizii mai sus precizaţi vor fi obligaţi să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi şi să se prezinte la Poliţia Municipiului Mangalia, desemnată de instanţă cu supravegherea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori sunt chemaţi. Mai mult decât atât, inculpaţii trebuie să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei de judecată şi să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Burlescu 07 Feb, 2012 07:17 Sunt dezamagit de procurori! A fost sau nu a fost? Cum e cu dosarul asta? E prea scurt drumul de la perchezitii TV, mascati, catuse, grenade, grup organizat, clan interlop etc. la judecarea in stare de libertate! Cum a fost posibil sa se dea noua scoateri de sub urmarire si trei neinceperi? Unde dracu e pericolul ala social?