Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fraude de milioane, depistate de lucratorii vamali

ro

29 Apr, 2010 03:24 1082 Marime text
Echipajele mobile din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa şi ale Direcţiilor Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, Ialomiţa, Tulcea şi Călăraşi au efectuat mai multe operaţiuni de control vamal şi de supraveghere a produselor accizate.

În urma mai multor controale, în judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa au fost depistate încălcări ale legii şi au fost aplicate amenzi în valoare de 4.500 de lei.

Este vorba despre neînscrierea codului de identificare fiscală a firmei pe documentele emise de societate, nerespectarea obligaţiei de a prezenta documentaţia de determinare a stării fiscale a firmei, absenţa evidenţei stocurilor de produse accizate, neprezentarea documentelor de provenienţă pentru produse accizabile aflate la comercializare, comercializarea de băuturi alcoolice în regim bar/restaurant fără autorizaţie, neprezentarea registrului de control şi multe altele.

Lucrătorii vamali au efectuat 8 constatări şi 3 avertismente şi au aplicat 5 amenzi. Au mai fost încheiate 8 procese verbale de contravenţie în valoare de 5.500 de lei, din care au încasat 4.500 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii