Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frați bătăuși, trimiși după gratii Polițiștii l-au prins pe Daniel-Relu Stroe, condamnat pentru tentativă de omor

ro

03 Jul, 2014 00:00 1348 Marime text
Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dat de urma unui constănțean în vârstă de 39 de ani, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de patru ani şi nouă luni, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Bărbatul în cauză este Daniel-Relu Stroe, din Constanța, în cazul căruia magistraţii au decis, în data de 6 decembrie 2013, să execute patru ani şi nouă luni de închisoare. El a fost cercetat alături de fratele său, Tudorel Stroe. Cel din urmă s-a aflat în atenția oamenilor legii pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat, în timp ce Daniel-Relu Stroe a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. De asemenea, ambii au fost acuzați că au săvârșit infracţiunea de violare de domiciliu.

Mai precis, la data de 2 iunie 2011, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat că, „în noaptea de 1/2 mai 2011, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fiind înarmaţi cu bâte de lemn, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în curtea vecinilor lor din cartierul constănţean Palas, unde Stroe Tudorel i-a aplicat o lovitură cu o bâtă de lemn în regiunea capului părţii vătămate D. V. şi i-a provocat leziuni de violenţă care au necesitat pentru vindecare 50 - 55 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol“.

„În aceeaşi împrejurare, fratele său, Stroe Daniel-Relu, i-a aplicat o lovitură cu o bâtă de lemn în regiunea braţului stâng părţii vătămate D. E. (mama primei victime) şi i-a provocat leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 65 - 70 de zile de îngrijiri medicale“, conform organelor de anchetă. Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa, instanţă care, la data de 10 octombrie 2012, a decis condamnarea lui Tudorel Stroe la patru ani şi nouă luni de închisoare. Pe de altă parte, Daniel Relu Stroe s-a ales, inițial, cu cinci luni de închisoare. Dosarul a ajuns însă în atenţia judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, iar în data de 6 decembrie 2013, magistraţii au decis ca Daniel Relu Stroe să execute patru ani şi nouă luni de închisoare, în loc de cinci luni, aşa cum hotărâse Tribunalul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii