Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familia părintelui serviciilor secrete române ANRP, contestaţie în anulare în procesul cu fiica lui Mihail Moruzov

ro

01 May, 2015 00:00 1732 Marime text
Pe rolul Curţii de Apel Constanţa a fost înregistrată o contestaţie în anulare depusă de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor în dosarul în care în calitate de intimat apare Aurora Moruzov.
 
Familia lui Mihail Moruzov, creatorul şi directorul Serviciului Secret de Informaţii al Armatei Române, solicită emiterea unor despăgubiri pentru un imobil situat în municipiul Tulcea.

Citeşte şi 

Aurora Moruzov cere despăgubiri, la Constanţa, pentru un imobil ce a aparţinut tatălui său
 
Pe data de 30 septembrie 2014, Tribunalul Tulcea, la cererea Aurorei Florina Moruzov, fiica fostului şef al Serviciului Secret de Informaţii Mihail Moruzov, a obligat Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor să emită titlul de despăgubire pentru imobilul situat în municipiul Tulcea, strada Miron Costin numărul 30. Mai mult decât atât, judecătorii au mai obligat Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor să emită titlul de plată. Atât reprezentanţii Comisiei Naţionale pentru Compensarea Imobilelor, cât şi cei ai Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor au atacat, la Curtea de Apel Constanţa, decizia Tribunalului Tulcea. Judecătorii constănţeni au menţinut decizia pronunţată pe data de 30 septembrie 2014, respingând acţiunea formulată de reprezentanţii ANRP şi CNCI.
 
Citeşte şi
Familia celebrului spion „marele anonim“ a câştigat procesul la Curtea de Apel Constanţa!
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii