Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav la intrare în Murfatlar. Un tir s-a răsturnat şi a intrat în gardul unei case. O victimă (galerie foto+video)

ro

29 Oct, 2019 06:00 7804 Marime text
Un grav accident a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe DN3, la ieşire din Murfatlar, spre Valul lui Traian.
 
Un tir s-a răsturnat pe şosea, s-a izbit de parapeţii separatori de sensuri, şi a intrat în gardul unei case.

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanta,spune că victima cu traumatisme la coloana lombară și membre, este conştientă. 

La locul evenimentului au fost trimise, de la Detaşamentul de Pompieri Palas, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

În ajutor a venit şi o ambulanţă.

Tot acolo au fost prezente şi echipaje de la Poliţia Rutieră care au declanşat o anchetă pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

Trebuie făcută precizarea că în momentul producerii evenimentul rutier în zonă era Cod Galben de ceaţă vizibilitatea fiind redusa la circa o sută de metri distanţă.

Şoferul, după descarcerare, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii suplimentare.

Totodată, Centrul Infotrafic spune că pe DN3 Călărași – Constanța, la ieșirea din orașul Murfatlar către Valu lui Traian, în județul Constanța, un tir (încărcat cu porumb ambalat) s-a răsturnat pe carosabil.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto.

Circulația rutieră pe sensul către Constanța se desfășoară îngreunat, pe banda numărul doi.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii